<span class="txt-white-desktop">20 let izjemne moči </br> komunikacije!</span> <span class="txt-white-desktop">20 let izjemne moči </br> komunikacije!</span>

20 let izjemne moči
komunikacije!

Z vami že 20 let oblikujemo različne načine komunikacije in vam omogočamo, da si poveste karkoli želite. #MočKomunikacije

V zahvalo za zaupanje in zvestobo smo vam, našim uporabnikom, podarili 40.000 brezplačnih vstopnic za doživetja pri naših izbranih partnerjih: Cineplexx, WOOP!, Živalski vrt Ljubljana in Mozirski gaj.

Rezervacija brezplačnih vstopnic po 5. juniju, 2019 ni več mogoča. Vsi, ki ste prejeli rezervacijsko kodo, a mobilne vstopnice še niste prevzeli, to lahko storite na kateremkoli prodajnem mestu A1 do 30. junija 2019.

Do kdaj lahko izkoristim brezplačno vstopnico pri izbranem ponudniku?

 • Vstopnica Cineplexx

  Cineplexx
  Vstopnico lahko izkoristite
  med 8. 5. in 8. 7. 2019.

 • Vstopnica WOOP!

  WOOP!
  Vstopnico lahko izkoristite
  med 8. 5. in 15. 8. 2019.

 • Vstopnica ZOO

  ZOO
  Vstopnico lahko izkoristite
  med 8. 5. in 31. 8. 2019.

 • Vstopnica Mozirski gaj

  Mozirski gaj
  Vstopnico lahko izkoristite
  med 8. 5. in 31. 8. 2019.

Praznujemo tudi s telefoni!

20 let praznujemo tudi z odličnimi napravami, ki jih do 15. 6. lahko dobite po znižani ceni in/ali darilom! Preverite >

Delite svoje vtise z doživetja in se potegujte za 2 leti brezplačne naročnine!

Delite svoje vtise z doživetja, za katerega ste prejeli brezplačno vstopnico, na družbenih omrežjih Facebook, Instagram ali Twitter in se potegujte za 2 leti brezplačne mesečne naročnine, ki jo bomo podarili desetim izmed vas!

Vse kar morate storiti je, da na svoji javni objavi na družbenih omrežjih označite A1 Slovenija.

Nagradna igra velja do 31.7.2019.

Neomejena komunikacija z A1 Connect

Združite A1 mobilne in fiksne storitve in si poleg mesečnega prihranka zagotovite tudi neomejen prenos podatkov na vašem mobilnem paketu! Velja od 9. 5. dalje.

Kako do prihrankov in neomejenega prenosa podatkov?  

Povej s plakatom!

Natečaj se je zaključil. Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje. Na https://www.mozaik.si/moc-komunikacije si glejte galerijo 50 predlogov, ki bodo od 6. do 12. junija zaživeli na resničnih obcestnih plakatih.

Pogosta vprašanja

Kako lahko rezerviram brezplačno vstopnico? 
Rezervirate lahko enkrat, 1 vstopnico za enega izmed partnerjev. Za rezervacijo vstopnice pošljite SMS z izbrano ključno besedo na 6111.

 • Cineplexx: KINO na 6111
 • Trampolin park WOOP!: WOOP na 6111
 • Živalski vrt: ZOO na 6111
 • Mozirski gaj: GAJ na 6111

Ob uspešni rezervaciji boste prejeli povratni SMS z rezervacijsko kodo za vašo mobilno vstopnico. Z SMS-om z rezervacijsko kodo se oglasite na A1 prodajnem mestu, kjer vam bomo izdali mobilno vstopnico za izbranega ponudnika.

Število brezplačnih vstopnic je omejeno.

Prejel sem rezervacijsko kodo, kako pridem do vstopnice?
Z rezervacijsko kodo se oglasite na kateremkoli A1 prodajnem mestu do vključno 5. 6. 2019, kjer vam bomo izdali mobilno vstopnico. Brez rezervacijske kode prevzem mobilne vstopnice ni mogoč.

Če dobim rezervacijsko kodo ali je to potem moja vstopnica?
Ko prejmete rezervacijsko kodo, to pomeni, da je izbrana vstopnica rezervirana za vas. Za prejem mobilne vstopnice pa se morate najkasneje do 30. 6. 2019 oglasiti na prodajnem mestu A1, kjer boste mobilno vstopnico prejeli.

Koliko vstopnic lahko pridobim? Ali lahko dobim vstopnico za več ponudnikov?
Vsak A1 uporabnik lahko izbere enega izmed ponudnikov, za katerega lahko pridobi eno brezplačno vstopnico samo enkrat v celotnem obdobju trajanja promocije.

Primer: Če uspešno rezervirate vstopnico za Mozirski gaj, ne morete več rezervirati vstopnice za ZOO (v nobenem izmed prihodnjih tednov).

Prejel sem rezervacijsko kodo, mobilne vstopnice pa na prodajnem mestu A1 še nisem prevzel. Sedaj želim rezervirati vstopnico za drugega ponudnika. Ali je to mogoče?
Ne. Če enkrat rezervirate eno vstopnico, lahko na prodajnem mestu A1 prevzamete le mobilno vstopnico, za tega že izbranega ponudnika.

Ali lahko rezerviram več vstopnic pri različnih ponudnikih?
Ne. Rezervirate lahko samo eno vstopnico za enega ponudnika.

Kdo je upravičen do brezplačne vstopnice?
Vsi A1 uporabniki. Za prejem in rezervacijo vstopnice potrebujemo vašo mobilno telefonsko številko ali kontaktno mobilno telefonsko številko, ki ste nam jo posredovali. Iz te mobilne telefonske številke je potrebno poslati SMS z izbrano ključno besedo na številko 6111.

Prejel sem povratno sporočilo, da nisem upravičen do rezervacije?
Do rezervacijske vstopnice ste upravičeni vsi A1 uporabniki, ki imate aktivno telefonsko številko pri A1 in še niste rezervirali svoje vstopnice. Če imate dodatna vprašanja, se lahko obrnete na številko za pomoč uporabnikom na telefonsko številko 040 40 40 40.

Vstopnica, ki sem jo želel, ni več na voljo.
Novih 10.000 vstopnic, 2.500 vstopnic za vsakega od ponudnikov, bo na voljo vsako sredo od polnoči dalje do vključno srede, 29. maja 2019.

Ali lahko prevzamem vstopnico v imenu nekoga drugega?
Vstopnic v imenu druge osebe ne morete prevzeti, razen v primeru, ko gre za vaše otroke, ki še niso dopolnili 16 let. V tem primeru morate predložiti njihovo rezervacijsko kodo. Brez rezervacijske kode prevzem vstopnice ni mogoč. Več informacij na a1.si/20-let.

Do kdaj lahko prevzamem vstopnice na prodajnih mestih?
Rezervirane vstopnice lahko na prodajnih mestih A1 prevzamete do vključno 5. junija 2019. Zaradi morebitne gneče na prodajnih mestih okoli 5. junija vam priporočamo, da vstopnico prevzamete čim prej. Po tem datumu prevzem mobilnih vstopnic ni več mogoč.

Do kdaj lahko izkoristim vstopnice pri ponudnikih?
Vstopnice, pridobljene na prodajnem mestu A1, lahko izkoristite:

 • Cineplexx: do 8. julija 2019
 • WOOP! do 15. avgusta 2019
 • Živalski vrt do 31. avgusta 2019
 • Mozirski gaj do 31. avgusta 2019.

Ob unovčenju brezplačne vstopnice morate pri ponudniku pokazati SMS z mobilno vstopnico.

Izgubil sem rezervacijsko kodo, jo lahko prejmem ponovno?
Če ste izgubili rezervacijsko kodo, pošljite ključno besedo KODA na 6111 in ponovno vam bomo poslali rezervacijsko kodo.

Izgubil sem mobilno vstopnic, jo lahko prejmem ponovno?
Če ste izgubili mobilno vstopnico, pošljite ključno besedo KODA na 6111 in ponovno vam bomo poslali mobilno vstopnico.

Kaj moram narediti, da lahko vstopnico unovčim pri izbranem ponudniku?
SMS z mobilno vstopnico pokažite pri izbranem ponudniku in omogočil vam bo brezplačni vstop za eno osebo.

Zakaj lahko dobim samo 1 vstopnico?
Ker je število vstopnic omejeno, razveseliti pa želimo čim večje število svojih uporabnikov.

Ali je vstopnica prenosljiva?
Vstopnice so namenjene uporabnikom A1, zato vstopnice niso prenosljive. Ob unovčenju brezplačne vstopnice morate pri ponudniku pokazati svoj SMS z mobilno vstopnico.

Kje lahko spremljam, koliko in katere vstopnice so še na voljo?
Na spletni strani A1.si/20-let lahko spremljate, katere vstopnice so še na voljo in kdaj bodo spet na voljo.

Koliko vstopnic mi pripada?

 • imam več mobilnih številk na enem naročniškem razmerju?

Vsaka mobilna številka na vašem naročniškem razmerju se lahko poteguje za eno vstopnico.

 • imam mobilno in fiksno naročniško razmerje?

Vsaka mobilna številka na vašem naročniškem razmerju se lahko poteguje za eno vstopnico, sodelovanje s fiksno številko pa ni mogoče. Če imate na vašem naročniškem razmerju eno mobilno številko in eno fiksno storitev, ste upravičeni do ene brezplačne vstopnice.

 • sem A1 fiksni naročnik?

Če imate samo fiksno naročniško razmerje (brez mobilne telefonske številke na A1), lahko dobite eno brezplačno vstopnico za enega ponudnika. Za rezervacijo in prejem vstopnice moramo imeti vašo kontaktno mobilno telefonsko številko, ki je lahko od drugega operaterja. Če je še nimamo zabeležene, nam jo posredujte, nato se boste lahko v naslednjem tednu potegovali za vstopnico.

 • sem uporabnik SIMPL predplačniškega računa ali SIMPL na račun paketa?

Lahko prejmete brezplačno vstopnico.

 • sem A1 poslovni uporabnik?

Za vse poslovne uporabnike velja enako kot za zasebne. Pošljete ključno besedo za izbranega ponudnika na 6111 in prejeli boste rezervacijsko kodo za izbranega ponudnika.

 • sem uporabnik A1 mobilnega interneta?

Za rezervacijo vstopnice potrebujemo vašo kontaktno mobilno telefonsko številko. Če ste nam jo že posredovali, potem se iz te številke lahko potegujete za vstopnico. Če je še nimamo zabeležene, nam jo posredujte, nato se boste lahko od naslednjega tedna potegovali za vstopnico.

Ali obstajajo kakšne posebnosti unovčenja brezplačnih vstopnic pri partnerjih?

V Cineplexxu lahko izbirate med vsemi 2D filmi, ki trajajo do 120 min. Za daljše filme in filme v drugačnih formatih (npr. 3D) je potrebno doplačilo.

Za Trampolin park WOOP! priporočamo, da si svoj termin v naprej rezervirate na njihovi spletni strani, vstopnica pa velja za 60 min skakanja v njihovem parku.

Za ZOO vstopnica velja za odraslo osebo.

Za Mozirski Gaj vstopnica velja za odraslo osebo.

Zasledil sem, da se lahko potegujem tudi za dodatne nagrade v sklopu praznovanja 20-letnice?
Tako je, vsi A1 uporabniki, ki boste svoje doživetje delili na družbenem omrežju Facebook, Instagram ali Twitter in označil A1 Slovenija, se boste potegovali za nagrado 2 leti brez mesečne naročnine za paket A1 Go! M, ki jo bomo podelili 10 uporabnikom.

Do kdaj lahko sodelujem v nagradni igri?
Nagradna igra poteka do 31. 7. 2019. Vsi, ki boste do takrat delili svoje trenutke in označili A1 Slovenija, sodelujete v nagradnem žrebanju.

Več Skrij