Samsung Galaxy Buds Pro vijolična

Izberi barvo naprave

703483 117805 Samsung Galaxy Buds Pro vijolična
SPO_117805 Samsung Galaxy Buds Pro vijolična SAMSUNG HWFix violet 199.9
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Samsung Galaxy Buds Pro vijolična 24 X 10 €

24 X 10 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Samsung predstavlja Galaxy Buds Pro brezžične slušalke

To so prave brezžične slušalke s profesionalno tehnologijo za resničnostni zvok kot še nikoli do zdaj. Inteligentni ANC vam omogoča gladko preklapljanje med dušenjem hrupa in popolnoma prilagodljivim ambientalnim zvokom. Zato spustite zunanjost k sebi – ali pa jo pustite zunaj. To je vaš svet. Galaxy Buds Pro brezžične slušalke vam omogočajo, da slišite le najboljše.

Dušenje hrupa, ki ga lahko nadzorujete

Aktivno dušenje hrupa na Galaxy Buds Pro brezžičnih slušalkah odstrani do 99 % hrupa v ozadju. Mikrofoni na notranji in zunanji strani nadzorujejo hrup v realnem času. Izberite stopnjo ANC, s katero ojačate ali utišate zvoke iz okolja z inteligentnim algoritmom, ki zmanjšuje hrup: nastavite jo na visoko na glasnem avtobusu ali na nizko v tihi knjižnici – brez potrebe po spreminjanju glasnosti.

Zaznava glasu

Takoj preklopi med ANC in ambientalnim zvokom, kadar zasliši vaš glas. Kadar ste na primer v kavarni ter uporabljate ANC za blokiranje zunanjega hrupa, oddajte svoje naročilo pri natakarju, se bo ANC samodejno izklopil med vašim govorom. Te inteligentne slušalke se utišajo med vašim govorom, tudi če uporabljate ambientalni način ali imate ANC izklopljen, in sicer tako, da zmanjšajo glasnost vaše glasbe ter mikrofon osredotočijo na osebo, ki govori z vami. 

Ambientalni zvok

Pomeni, da vam ni treba odstraniti slušalk, če se želite pridružiti pogovoru. Glasove lahko slišite razločno in v realnem času. Z inteligentnim algoritmom, ki poveča glasnost okolja glede na štiri stopnje, ne boste zamudili pomembnih delov pogovora. 

Realističen zvok, ki vzbudi neverjetno realnost

Doživite 360-stopinjski zvok, ki vas bo tako prevzel, da vas bo premaknil v središče dogajanja. Z Dolby Head Tracking™ tehnologijo vas Galaxy Buds Pro brezžične slušalke postavijo v središče najljubšega videoposnetka, filma ali TV oddaje. Inteligentni senzor gibanja natančno določi smer zvoka med gibanjem vaše glave, kar omogoča močan občutek realističnosti v vaši izkušnji poslušanja. Z vsebino v Dolby Atmos® tehnologiji pa lahko vsako podrobnost slišite z večjo jasnostjo in začutite globljo povezavo z zgodbo.

Preklopite brez težav

Samodejno preklapljanje na Galaxy Buds Pro brezžičnih slušalkah zazna, kaj je bolj nujno, in takoj preklopi svojo povezavo na tisto napravo. Če gledate film na svojem tabličnem računalniku in prejmete klic, bodo Galaxy Buds Pro brezžične slušalke zvok preklopile na vaš telefon. Ko odložite, se bodo Galaxy Buds Pro brezžične slušalke nemoteno povezale nazaj na tablični računalnik, kar pomeni, da bodo preklapljale med napravami, ne da bi se vam bilo treba sploh dotakniti zaslona.

Vaš pametni pomočnik, vedno v pripravljenosti

Kadar ste povezani s svojim telefonom, lahko govorite in stvari opravite brez dotika zaslona. Preprost »Živijo, Bixby« zbudi vašega pametnega pomočnika, ki mu lahko dajete ukaze, naj nekoga pokliče, zamenja glasbo in še več. Lahko celo preklapljate med Samsung napravami, tako da poveste njihovo ime, ali aktivirate oziroma izključite ANC in ambientalni način.

Zmagajte v skrivalnicah s svojimi brezžičnimi slušalkami

Iskanje svojih izgubljenih brezžičnih slušalk je preprosto. Preprosto odprite SmartThings aplikacijo. Vaše brezžične slušalke bodo oddajale piske, zato jih boste zlahka poiskali v svoji sobi. Kadar ne boste povezani na splet, boste lahko poiskali lokacijo, na kateri so bile nazadnje uporabljene, četudi niso več povezane z vašim telefonom.

Delite zvok s svojim prijateljem

Pustite svoje brezžične slušalke v ušesih in omogočite prijatelju, da se vam priključi. Funkcija Buds together vam omogoča, da istočasno povežete dva kompleta Galaxy Buds Pro slušalk na svoj telefon, zato lahko skupaj s prijateljem poslušate svoj seznam pesmi v vrhunski kakovosti zvoka.

Pravo prileganje je prav tukaj

Nova oblika, dodelane klasične oblike brezžičnih slušalk. Oblika, ki zmanjšuje neudobje, če ste priklopljeni po več ur, in ostane varno na mestu tudi med telovadbo. Z zračnimi kanali, ki uravnovešajo tlak v vaših ušesih in izboljšujejo pretok zraka, je prileganje tako naravno, da boste morda pozabili, da nosite slušalke.

Energija, zaradi katere ritem ne preneha

Vklopite ANC in Galaxy Buds Pro brezžične slušalke vam bodo omogočile 5 ur predvajanja z dodatnimi 13 urami v škatlici. Skupno torej 18 ur. Ob izklopu funkcije ANC pridobite skupno 28 ur z 8 urami predvajanja – in dodatnimi 20 urami v škatlici. Galaxy Buds Pro brezžične slušalke imajo moč, da ostanete povezani in poslušate naprej, ne glede na to, ali vas čaka cel dan videokonferenc, klepeta s prijatelji ali le poslušanja najljubšega seznama pesmi.

Tehnične lastnosti

Vrsta priklopa Bluetooth v5.0
Vrsta slušalk ušesna
Mikrofon 6 mikrofonov
Zvočniki 2-smerni (11 mm nizkotonec + 6,5 mm visokotonec)
Združljivost Android 7.0 in novejši , 1,5 GB
Avtonomija do 28 ur (s polnilno škatlico)
Senzorji žiroskop, senzor pospeška, Hallov senzor, senzor bližine, senzor dotika, zaznavanje glasu
Dimenzije (Š x V x G) 20,5 x 19,5 x 20,8 mm slušalka, 27,8 x 50 x 50,2 mm ohišje
Teža 6,3 g (ena slušalka), 44,9 g (ohišje)
Drugo funkcija Buds Together, odpornost na vodo IPX7, aktivno odpravljanje hrupa, ambientalni zvok

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis RAM 2, d.o.o., Bratislavska cesta 7, 1000 Ljubljana, T: 01 586 27 16
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.