Pametna čelada LIVALL SH20 siva (L)

Izberi barvo naprave

692845 116712 Pametna čelada LIVALL SH20 siva (L)
SPO_116712 Pametna čelada LIVALL SH20 siva (L) LIVALL HWFix silver 75
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Pametna čelada LIVALL SH20 siva (L) 24 X  3,12 €

24 X  3,12 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Ko se odločite, da se s kolesom, rolko ali skirojem odpravite na vožnjo, morate razmišljati tudi o varnosti. LIVALL SH20 je večnamenska pametna lahka čelada z 11 režami za boljši pretok zraka.

Bluetooth tehnologija

S tehnologijo Bluetooth za povezavo s pametnim telefonom, je ta čelada popolna za vaše športne aktivnosti.

Stereo zvočnika in mikrofon

Vgrajena stereo zvočnika (2x 1 W) in mikrofon vam poleg prostoročnega telefoniranja s pametnim telefonom omogočajo, da si lahko med športnimi aktivnosi predvajate vašo priljubljeno glasbo (3-6 ur).

Zmogljiva baterija

Trajanje baterije v stanju pripravljenosti pa je približno 180 dni.

Tehnične lastnosti

Velikost L, obseg glave 58 - 62 cm
Čas polnjenja baterije 3 ure
Način polnjenja USB kabel
Barva srebrna
Teža 0,32 kg
Drugo napajalnik ni priložen

Servis in garancija

Garancija 12 mesecev
Servis BIROTEHNA d.o.o. , Litijska cesta 259, 1000 Ljubljana
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.