<span class="txt-white-desktop">Chromecast 2</span> <span class="txt-white-desktop">Chromecast 2</span>

Chromecast 2

Ne zamudite posebne akcije in darila!

Ob naročilu kateregakoli paketa A1 Domači net prejmete darilo Google Chromecast 2 za predvajanje TV vsebin iz vaše pametne naprave ali računalnika kar na vaš veliki TV ekran.

 

 

 

Google Chromecast 2


Brezplačno
0,00 €
na paketih A1 Domači net

Ob nakupu katerega od paketov A1 Domači net in modema Huawei B315, boste kot darilo brezplačno prejeli Google Chromecast 2!

Nori prihranki na paketih A1 Domači net

Paketi A1 Domači net za internet kjerkoli in kadarkoli so sedaj privlačni kot že dolgo ne. Ne samo, da smo jim znižali ceno in vam zagotovili prihranke celo do 240 EUR v 2 letih, dodali smo še super darilo - Google Chromecast 2 - brezplačno.

Pohitite. Zaloge so omejene. Akcija velja za nove in obstoječe naročnike ob 24-mesečni vezavi.

Preveri vse pakete >

Kaj je Chromecast?

Chromecast je majhen HDMI adapter, ki preko brezžičnega omrežja Wi-Fi omogoča ogled vsebin z vaše Android ali Apple prenosne naprave, Mac ali PC prenosnega računalnika na velikem ekranu domačega televizorja.

Odlična rešitev za igranje iger, predvajanje glasbe in videov na vašem televizorju!

Brskajte po internetu ali delite vaše najljubše trenutke ali filme z vašo družino ali prijatelji, ki lahko brez težav pošiljajo svojo vsebino na televizor. Za uporabo ne potrebujete daljinskega upravljalnika, vse lahko nadzirate preko vaše naprave. Zdaj z novim procesorjem, močnejšo anteno in v bolj praktični obliki.

Enostaven ogled vsebin na TV ekranu

Odprite vašo priljubljeno aplikacijo in jo zrcalite na vaš televizor. Na vaš mobilni telefon ni potrebno namestiti nobenega dodatnega programa za zrcaljenje vsebin na televizijo.

Deljenje vsebin je izjemno enostavno, samo z enim klikom lahko delite vsebino na vaš televizor in uživajte v predvajanju vsebin na velikem zaslonu.

Neomejena zabava, kadarkoli vi želite!

Dostopajte do več kot 200.000 televizijskih oddaj in filmov ter 30 milijonov pesmi preko aplikacij, kot so A1 Xplore TV, YouTube, Netflix, BBC iPlayer, ITV Hub, All 4 in Google Play.

Pogoji promocije A1 Domači net

Posebna ponudba paketov A1 Domači net 1, 2 in 3 je veljavna do vključno 30. 9. 2018 in velja za nove in po pogojih Predčasnega odplačila naprave obstoječe naročnike paketov A1 Domači net ob sklenitvi 24-mesečne vezave na enega od navedenih paketov, pri čemer je pogoj razpoložljivost omrežnih kapacitet. Popust na mesečno naročnino velja do izteka 24 mesečne vezave. Po izteku vezave, v kateri velja popust na mesečno naročnino, začnejo veljati redne cene za posamezne pakete. Cena naprave Huawei B315 LTE router skupaj z napravo Google Chromecast 2 za 1 € z DDV velja v primeru 24-mesečne vezave na enega od paketov A1 Domači net do 30. 9. 2018. Priključnina na pakete A1 Domači net je 11,99 € in se zaračuna v enkratnem znesku. Hitrosti prenosa podatkov predstavljajo najvišje možne hitrosti. Po porabi 200 GB znotraj obračunskega cikla se hitrost prenosa zniža na največ 2/1 Mbit/s. Ponudba ni združljiva z ostalimi ugodnostmi A1. Cene vključujejo DDV. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike in Posebni pogoji za mobilne storitve ter Dodatni opis paketov A1 Domači net 1, 2 in 3, ki so skupaj s cenami storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska 134b, 1000 Ljubljana. 

Več Skrij