Čistilec oken Karcher WV 5 Plus N

Ponudba se izteče čez 8d 10h 12min 26s

Izberi barvo naprave

700107 117110 Čistilec oken Karcher WV 5 Plus N
SPO_117110 Čistilec oken Karcher WV 5 Plus N KARCHER HWFix yellow black 99
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Čistilec oken Karcher WV 5 Plus N 24 X  4,12 € 24 X  3,71 €

24 X  4,12 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Čistilec oken Karcher Wv 5 Premium

Baterijska naprava za čiščenje oken WV 5 Premium nudi bistveno boljše rezultate brez napora, lis ali kapljanja. Z uporabo nadomestne baterije (ni priložena) lahko delo opravite brez premora. Ročaj z mehkim delom še dodatno izboljšuje ravnanje z napravo in njeno ergonomijo.

Naprava je učinkovita na različno velikih površinah, s pomočjo distančnika pa tudi ob robovih oken. Vključena je ozka sesalna šoba, ki poenostavi delo na težje dostopnih mestih, kot so okna za rešetkami.

Čistilnik se lahko pohvali z izredno tihim delovanjem. Baterijsko napajanje omogoča kar trikrat hitrejše čiščenje v primerjavi z drugimi, običajnimi metodami. Električno odsesavanje vode odpravi z neprijetnim kapljanjem vode in vodi do sijoče čistih oken. Po uporabi lahko odpadno posodo izpraznite hitro in enostavno, ne da bi pri tem prišli v stik z umazanijo.

Tehnične lastnosti

Delovna širina sesalne šobe 280 mm + 170 mm
Prostornina posode za umazano vodo 100 ml
Čas polnjenja baterije 185 minut
Čas delovanja baterije 35 minut
Vrsta toka 220 - 240 - 50 - 60
Dimenzije (Š x V x G) 125 x 280 x 325 mm
Teža 0,7 kg
Drugo Li-ion baterija, baterijska naprava, hitri polnilec, razpršilka Extra s prevleko za brisanje iz mikrovlaken, možnost zamenjave sesalne šobe, koncentrat za čiščenje stekla

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Karcher, d.o.o., Letališka cesta 29 D, 1000 Ljubljana, T: 031 682 328
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.