Čistilec tal Karcher FC 7 Cordless

Ponudba se izteče čez 11d 2h 56min 30s

Izberi barvo naprave

704047 117898 Čistilec tal Karcher FC 7 Cordless
SPO_117898 Čistilec tal Karcher FC 7 Cordless KARCHER HWFix yellow black 499
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Čistilec tal Karcher FC 7 Cordless 24 X 20,79 € 24 X 18,71 €

24 X 20,79 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Čistilec tal Karcher FC 7 Cordless

Nov zastavonoša izdelkov za čiščenje tal Kärcher FC Cordless 7 deluje s štirimi vrtljivimi čistilnimi valji, ki so stalno ovlaženi s svežo vodo in čistilnim sredstvom. Valji zanesljivo poberejo vse vrste gospodinjske umazanije in obrišejo tla tako pri premikanju naprej kot nazaj. Zahvaljujoč sistemu z dvema rezervoarjema, se umazana voda zadržuje v ločeni posodi in se ne razprostira po tleh. Tudi večji delci, kot so koruzni kosmiči in lasje, za FC 7 Cordless ne predstavljajo izziva, predhodno sesanje ni potrebno. Ko je rezervoar za svežo vodo prazen, to prikazuje vizualni in zvočni signal. Ko je posoda za umazano vodo polna, se brezžični FC 7 samodejno izklopi.
Zahvaljujoč nasprotnim vrtljivim valjem lahko napravo enostavno vodite po tleh, bodisi na laminatu, ploščicah ali PVC površinah. Ker porabi le zelo malo vode, je primeren tudi za občutljive površine, kot je naoljen parket. Količino vode in hitrost valja je mogoče priročno prilagoditi z ročaja na dveh nivojih. Funkcija Boost je na voljo za posebno trdovratno umazanijo, med katero se hitrost in količina vode začasno povečata.
Čas delovanja baterije je približno 45 minut, kar omogoča čiščenje do 135 m2. Ko je delo končano, lahko samostoječi FC 7 Cordless očistite in parkirate na svoji postaji. Zahvaljujoč načinu samočiščenja naprava samodejno spere umazanijo z valjev. FC 7 Cordless nato shranite in posušite skupaj z dodatki na parkirni postaji.

Poleg univerzalnih valjev so na voljo tudi valji iz kamna. Zahvaljujoč dodatnim ščetinam zanesljivo očistijo tudi trdovratno umazanijo in razpoke ter spoje. Vse valje lahko operete v stroju pri 60 ° C. Za napravo so na voljo štiri posebej razvita čistilna sredstva. Poleg univerzalnega čistila je na voljo še čistilo za kamnita tla, kot tudi sredstvo za čiščenje in nego lakiranih ali naoljenih in voščenih lesenih tal.

Tehnične lastnosti

Delovna širina ščetke 300 mm
Napetost akumulatorja 25,2 V
Čas trajanja baterije 45 min
Površinska moč napolnjene baterije 135 m2
Čas polnjena baterije 4 ure
Vsebina posode za umazano vodo 400 / 200 mL
Dimenzije (Š x V x G) 121 x 23 x 31 cm
Teža 4,3 kg
Drugo merilna posoda, sredstvo za čiščenje tal Universal 30 mL, par valjev za čiščenje

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Karcher, d.o.o., Letališka cesta 29 D, 1000 Ljubljana, T: 031 682 328
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.