Huawei Watch GT2e

Izberi barvo naprave

692416 116306 Huawei Watch GT2e
SPO_116306 Huawei Watch GT2e Si.Mobil Accessory black 199
Na zalogi v spletni trgovini
Preveri zalogo na prodajnih mestih

Huawei Watch GT2e

Cena
199 €
Brezplačna dostava
0 €
Cena za plačilo
199 €

Huawei Watch GT 2e je ultra tanka pametna ura z 1,39” (3,53 cm) zaslonom AMOLED in delovanjem baterije do dveh tednov. Navdihnjena z minimalističnim estetskim oblikovanjem je ura Watch GT 2e oblikovana s 3D steklom, ki ustvari izgled brez robov. Z njo lahko natančno spremljate vadbe z natančnimi sistemi za pozicioniranje in merite svoj srčni utrip s tehnologijo TruSeen 3.5 v realnem času. Za lažje vsakodnevno življenje ura Watch GT 2 podpira funkcije, kot so predvajanje glasbe na uri, pametna obvestila, spremljanje kakovosti spanca s tehnologijo TruSleep 2.0, merjenje stresa s tehnologijo TruRelax™ in merjenje nasičenosti krvi s kisikom. Živite učinkovito življenje z uro, ki je zasnovana za vas.

Tanko in stilsko oblikovanje

Trpežen okvir ure HUAWEI WATCH GT 2e, ki je narejen iz nerjavnega jekla, se odlično ujema z barvitimi paščki, ki omogočajo udobno nošenje. Zaslon v velikosti 1,39" (3,53 cm) HD AMOLED in bogat izbor številčnic ure pa vas ohranjajo v svojem svetu. Z različnimi izgledi številčnic ura HUAWEI WATCH GT 2e spremeni vaše zapestje v brezhibni modni dodatek svetlobe, barve in gibanja. Podatke in informacije lahko celo dopolnite s srčnim utripom, koraki, vremenom in drugimi. Samo tisto, kar vam je pomembno.

Delovanje baterije do 2 tedna

HUAWEI Kirin A1 je prvi čip, ki smo ga razvili za nosljive naprave in zagotavlja visoko zmogljivost ter neverjetno nizko porabo energije. Zasnova dvojnega čipa in algoritmi za varčevanje z energijo 2.0 zagotavljajo, da ura HUAWEI WATCH GT 2e porabi manj energije in omogočijo dolgo delovanje z enim polnjenjem.

Fitnes podatki, ki jih morate vedeti

VO2 Max, aerobni/anaerobni učinek vade, čas okrevanja, intenzivnost treninga, status vadbe in osebni trener fitnesa so funkcije, ki vam bodo pomagale do boljših športnih rezultatov.

Nasičenost krvi s kisikom6 (SpO2) je eden pomembnejših življenjskih znakov, ki lahko odražajo preskrbo telesa s kisikom. Pravzaprav lahko zelo nizka raven SpO2 povzroči resne simptome, kot so pomanjkanje energije, utrujenost in vrtoglavico. HUAWEI WATCH GT 2e podpira merjenje nivoja SpO2, ki nam pomaga zaznati raven kisika v krvi, kadarkoli in kjerkoli potrebujemo.

Začne, ko začnete vi

Inteligentno spremljanje vadb na nov način! Začnite z vadbo in ura jo bo samodejno zaznala in ji z enim dotikom začela slediti. Zdaj je na voljo že šest najpogostejših načinov vadbe5: tek v prostoru, tek na prostem, hoja v prostoru, hoja na prostem, eliptični trenažer in veslanje.

15 profesionalnih načinov treninga in 85 treningov po meri

S pomočjo vrhunske tehnologije HUAWEI WATCH GT 2e zagotavlja natančne in takojšnje podatke o sledenju za 15 profesionalnih športov, vključno s pohodništvom, tekom, plavanjem in kolesarjenjem. Podpira sisteme za določanje položaja GPS in GLONASS za natančno sledenje poti med vadbo na prostem.

Navdihnite čute in se prepustite svojim strastem - od znanih do neznanih! 85 na novo dodanih treningov po meri vam omogoča, da lahko raziskujete novo pustolovščino plezanja, parkourja, uličnih plesov ali rolkanja!

Predvajajte glasbo na poti

Predvajajte glasbo neposredno s HUAWEI WATCH GT 2e, potem ko jo seznanite z Bluetooth slušalkami. Nanjo lahko shranite do 500 pesmi. Za popestritev vadbe, brez kablov.

Vedno pripravljena na pomoč

Ura HUAWEI WATCH GT 2e prejme obvestila v realnem času za dohodne klice, SMS sporočila, e-pošto, koledarske dogodke in drugo. V njej je tudi zakladnica intuitivnih funkcij, zaradi katerih je vsakdanje življenje preprosto, od vremenske napovedi, alarmov, časovnika in svetilke. Z uro lahko celo najdete telefon.

Dvignite roko za zajem

HUAWEI WATCH GT 2e se lahko spremeni v sprožilec za kamero na telefonu in vam omogoča, da z vnaprej nastavljenim 5-sekundnim časovnikom10 enostavno zajamete nepozabne trenutke na poti ali iz posebnih kotov.

Panzerglass Samsung Galaxy S10+

Panzerglass Samsung Galaxy S10+
19,90 €

Ovitek Polo Galaxy S20+

Ovitek Polo Galaxy S20+
19,99 €

Samsung Galaxy Watch Active2 44 mm aluminij

Novo

Samsung Galaxy Watch Active2 44 mm aluminij
299 €

Ovitek Spigen Galaxy Note20 Ultra Liquid Black

Ovitek Spigen Galaxy Note20 Ultra Liquid Black
19,99 €

Silikon iPhone 11 Pro Max

Silikon iPhone 11 Pro Max
12,99 €

Xiaomi Mi robotski sesalnik

Obročni
nakup

Xiaomi Mi robotski sesalnik
299 €

Ovitek Spigen Galaxy Note20 Liquid Black

Ovitek Spigen Galaxy Note20 Liquid Black
19,99 €

Xiaomi Mi električni skiro

Obročni
nakup

Xiaomi Mi električni skiro
369 €

Silikon Huawei P40 Pro

Novo

Silikon Huawei P40 Pro
12,99 €

Preklopna torbica Galaxy S20

Preklopna torbica Galaxy S20
24,99 €