Jabra Bluetooth slušalke Classic

Barva
261591 109219 Jabra Bluetooth slušalke Classic
Zaloga
Ni na zalogi v spletni trgovini
» obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini
» preverite zalogo na prodajnih mestih

Cena

Jabra Bluetooth slušalke Classic

Znižana cena
19,99 €

Redna cena
35,99 €

Paket vključuje

- slušalka Classic
- USB polnilec
- navodila

Imejte več od vašega dneva – preklopite na prostoročno

Olajšajte si vaš vsakdanjik s klasično bluetooth funkcionalnostjo slušalke Jabra Classic. Vendar naj vas to ne zavede – pod površino se skriva neizmerna moč. Jabra Classic je zasnovana za celodnevno prostoročno nošenje in telefoniranje, s številnimi slogi nošenja, ki zagotavljajo popolno prileganje vašim ušesom. Za slušalke je značilno glasovno vodenje, ki vam pomaga pri seznanitvi naprav, sporoča vam kdaj je napočil čas za polnjenje in najavlja dohodne klice – in vse to prostoročno.

Le najbolj uporabne funkcije

Jabra Classic so ene izmed najenostavnejših slušalk na tržišču. Poleg on-off drsnika in tipk za nadzor jakosti zvoka ob strani slušalk in sredinsko postavljen gumb za sprejem/končanje klica na sprednji strani – vse lahko dosegljivo in enostavno za uporabo.

Brezžična svoboda z zabavo

V kolikor imate veliko medijskih vsebin na vaših mobilnih napravah – pametni telefon, tablični računalnik ali mp3 predvajalnik – lahko vse enostavno prenašate z bluetooth slušalko, medtem ko ste v avtu ali na poti.

Slušalka, ki si vzame čas za dremež

Tudi slušalke potrebujejo čas za kratek dremež. Jabra Classic varčevalni način baterije izklopi slušalko, v kolikor na nobeno od naprav niste bili povezani že vsaj eno uro. Za ponovni vklop Jabre Classic, pa je potreben le stisk gumba za sprejem/prekinitev klica.

Poiščite svoje slušalko z aplikacijo za pomoč

V kolikor se zgodi, da vašo slušalko izgubite, vam jih bo funkcija Find my Jabra v Jabra aplikaciji za pomoč, pomagala pri iskanju in lociranju same slušalke. Aplikacija vam bo vedno označila zadnjo lokacijo, kjer so bile slušalke uporabljene, tako si lahko vedno pri iskanju pomagate z uporabo zemljevida.

Silikon iPhone 6/7/8 črn

Silikon iPhone 6/7/8 črn

12,99 €
Under Armour HealthBox

Under Armour HealthBox

299 €
Silikon iPhone 7/8 prozoren

Silikon iPhone 7/8 prozoren

12,99 €