Jawbone UP24 zapestnica Small

Barva
268168 109919 Jawbone UP24 zapestnica Small
Zaloga
Ni na zalogi v spletni trgovini
» obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini
» preverite zalogo na prodajnih mestih

Cena

Jawbone UP24 zapestnica Small

Znižana cena
19,99 €

Redna cena
129,90 €

Paket vključuje

- Jawbone UP24 zapestnica,
- USB polnilni kabel in
- navodila

AKCIJA: 80 % popusta pri nakupu zapestnice Jawbone UP24! Popust velja za fizične osebe ob nakupu prek spletne trgovine. Akcija traja do razprodaje zalog.
Promocija velja za vse tri velikosti zapestnice: Jawbone UP24 zapestnica Large, Jawbone UP24 zapestnica Medium in Jawbone UP24 zapestnica Small.

Več kot le zapestnica

Jawbone UP "pametna" zapestnica spremlja vaše spanje, gibanje, razpoloženje in prehranjevanje. Z zapestnico Jawbone UP24 lahko na enostaven način izboljšate svoje zdravje in način življenja. 

Zapestnica Jawbone UP24 ves čas samodejno posreduje podatke na telefon preko Bluetooth povezave, kar vam omogoča neposreden vpogled v trenutno stanje vaših spalnih navad, vaših aktivnosti in načina prehranjevanja.  Zaradi premišljene oblike in zasnove je povsem nemoteča in jo lahko uporabljate tako podnevi, kot tudi ponoči.  Uporabite jo lahko tudi kot budilko in vas zjutraj nežno zbudi z vibracijami.

Zapestnica je del sistema UP, kar pomeni, da v kombinaciji z aplikacijo UP lahko odkrijete skrite povezave med dnevnimi aktivnostmi, spremljate porabljene kalorije, vnos hrane in pijače, spalni ritem, prav tako pa vas tudi opomni, če ste predolgo časa neaktivni. Izredno pametno zasnovana aplikacija poveže vse zbrane podatke v pregledne in enostavno razumljive prikaze. Tako lahko najdete skrite povezave med dnevnimi aktivnostmi, spanjem in prehranjevanjem. Predlaga vam dnevne cilje glede na način življenja. Naniza prelomne dogodke, ki jih lahko delite s prijatelji in vas, za večjo motivacijo, pri pomembnih dosežkih vedno pohvali.
 

Velikosti zapestnice

Jawbone UP24 zapestnica Small

Jawbone UP24 zapestnica Medium

Jawbone UP24 zapestnica Large

S funkcionalnostmi pa niste omejeni le na aplikacijo UP, podatke lahko posreduje tudi v druge popularne aplikcije, kot so RunKeeper, Strava in Wello. Tako lahko še hitreje dosežete zastavljene cilje.

Primeren za iOS in Android uporabnike.  

Več o zapestnici na uradni spletni strani proizvajalca.
 

Združljivost:

  • iPhone 4s in novejši
  • iPod Touch 5 in novejši
  • iPod 3 in novejši
  • iPad mini in novejši
  • Android 4.3 in Bluetooth Smart Ready
  • seznam vseh naprav, si lahko ogledate na uradni spletni strani izdelka 
     

Video:

-50%
Samsung Gear Fit 2

Samsung Gear Fit 2

199,90 € 99,00 €
Ovitek iPhone X z magnetom

Ovitek iPhone X z magnetom

19,99 €
Steklo iPhone X

Steklo iPhone X

17,99 €