Pametna žarnica A1 Smart Home

Izberi barvo naprave

625956 114528 Pametna žarnica A1 Smart Home
SPO_114528 Pametna žarnica A1 Smart Home Si.Mobil Accessory 40
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 3 kosi
Preveri zalogo na prodajnih mestih

Pametna žarnica A1 Smart Home

Cena
40 €
Brezplačna dostava
0 €
Cena za plačilo
40 €

Bi upravljali z vašimi lučmi doma od kjerkoli in kadarkoli? Dandanes je to možno! Pametna žarnica Smart Home s svojo inovativno tehnologijo omogoča, da preko mobilnega telefona z oddaljeno brezžično povezavo upravljate z razsvetljavo v vašem domu.

Na mobilni aplikaciji lahko izklopite in vklopite luči, nastavite točno določeno uro za vklop ali izklop, spreminjate in regulirate jakost svetlobe ter nastavljate različne barvne tone. Pametna žarnica se namesti kot vse ostale navadne žarnice. Tako prihranite tudi pri električni energiji. Pametna žarnica je namreč tudi energetsko zelo varčna.

Reguliranje jakosti svetlobe
Preko pametnega telefona, računalnika ali tablice lahko na preprost način krmilite, upravljate in regulirate jakost oziroma intenziteto svetlobe, ki jo oddaja posamezna Smart Home pametna žarnica. Tako lahko zadimite luči in ustvarite prijetno ambientalno vzdušje ob romantični večerji ali ob gledanju televizije ter nastavite močnejšo belo svetlobo ob kuhanju, branju in drugih opravilih, ko potrebujete več svetlobe.

Pametno žarnico lahko namestite v vsako sobo in kotiček v domu in tako pridobite popoln nadzor nad osvetlitvijo, ki je oddaljena le nekaj klikov. Po želji lahko znižate jakost svetlobe v enem delu prostora. V drugem delu sobe pa žarnico nastavite tako, da bo močno sijala in bo prostor bolj osvetljen.

Funkcija za vklop in izklop luči z načrtovanim časovnim prižiganjem
Tehnologija pametne žarnice omogoča, da preko brezžične povezave vklopite ali izklopite luči kadarkoli ne glede na to, kje v tistem trenutku ste. Tako lahko nadzorujete osvetlitev v vašem domu kar iz domačega kavča, ko ste v službi, na počitnicah ali od kjerkoli drugod. Če niste doma, lahko preko mobilne aplikacije preverite, katere luči so prižgane, zato da ne bi žarnice porabljale več energije, kot je to potrebno.

V aplikaciji lahko nastavite tudi vnaprej nastavljeno časovno prižiganje, da se luči prižgejo ob točno določenem času. Enako lahko nastavite tudi funkcijo, ob kateri uri naj se luči ugasnejo.

Prednost funkcije vklopa in izklopa žarnice preko oddaljene povezave je tudi v tem, da tako lahko zagotovite varnost v vašem domu. Če ste na počitnicah v oddaljenih krajih, lahko preko telefona v vsakem trenutku prižgete luči in tako date nepridipravom znak, da ste pravzaprav doma. To bo potencialne vlomilce odvrnilo od nasilnega vstopa v vaš dom.

Izbira različnih barvnih tonov
Preko pametnega telefona lahko nastavljate različne barve, ki jih s svetlobo oddaja žarnica. Pri tem lahko izbirate med številnimi barvnimi niansami, od svetlo rdeče do temnejše rdeče in drugih barv na lestvici, ki se med seboj prelivajo in ustvarjajo čudovite barvne odtenke v soju luči. Ko izberete barvni odtenek, lahko nastavite tudi jakost svetlobe.

Manjša poraba elektrike pri visoki svetlosti
Pametna žarnica, ki se napaja iz električne energije, lahko proizvaja zelo močno svetlobo (do 60 W), a pri tem porabi zelo malo energije v primerjavi z običajnimi žarnicami, ki proizvajajo enako močno svetlobo. To omogoča, da prihranite pri stroških električne energije še posebej, če vsako sobo v vašem domu opremite s pametno žarnico.

Univerzalna pametna žarnica z enostavno namestitvijo
Pametno žarnico namestite v nosilec E27 na enak način kot običajne žarnice. Nove Smart home žarnice enostavno zamenjate z navadnimi žarnicami, ki jih že imate doma.

Da bi lahko upravljali z žarnico preko pametnega telefona oziroma mobilne aplikacije, se morate ob namestitvi le povezati z Z-Wave protokolom, ki bo omogočil, da se žarnica priklopi na kontrolni sistem, preko katerega deluje brezžična povezava z vašim telefonom. Konfiguracija in prijava v aplikacijo vam bo vzela le nekaj minut. Mobilna aplikacija pa deluje na pametnih telefonih z operacijskim sistemom Android in iOS sistemom za Apple telefone.

Tehnične specifikacije

  • Model izdelka: Zipato Bulb2
  • Napajanje: omrežno napajanje
  • Nosilec žarnice: E27
  • Električna moč: 9,5 W
  • Intenzivnost svetlobe: 806 lumnov
  • Protokol: Z-Wave Plus


Kaj dobite v paketu?

  • 1 x pametna žarnica A1 Smart Home
  • 1 x navodila za uporabo

Če želite vaš dom opremiti s pametno razsvetljavo, privarčevati pri stroških električne energije in imeti popoln nadzor nad delovanjem luči, dodajte pametno žarnico v košarico in zaključite nakup.

Vaš pametni dom lahko opremite tudi s Smart Home pametno vtičnico, s pomočjo katere lahko na daljavo izklapljate in vklapljate vse naprave, ki so povezane z elektriko in spremljate porabo električne energije.

NAKUP BREZ TVEGANJA: Danes naročite pametno žarnico in jo brezskrbno testirajte 30 dni. Če z njo ne boste popolnoma zadovoljni, jo kadarkoli v roku 30 dni pošljite nazaj in vrnili vam bomo denar.

Pametni detektor za dim A1 Smart Home

Pametni detektor za dim A1 Smart Home

Pametni alarmni gumb A1 Smart Home

Pametni alarmni gumb A1 Smart Home

A1 Smart Home notranja nadzorna wifi kamera

A1 Smart Home notranja nadzorna wifi kamera