Električni skiro Xiaomi Mi 1S

Izberi barvo naprave

695590 117094 Električni skiro Xiaomi Mi 1S
SPO_117094 Električni skiro Xiaomi Mi 1S XIAOMI HWFix black 460
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Električni skiro Xiaomi Mi 1S 24 X 19,17 €

24 X 19,17 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Električni skiro 1S je nadgradnja skiroja M365, ki je bil prodajna uspešnica. Xiaomi 1S se pohvali z izboljšanim multifunkcijskim zaslonom s prikazom hitrosti, stanja baterije, načina vožnje, podporo za zadnji blatnik (da se ne zlomi), izboljšanimi pnevmatikami za boljše blaženje,ki so hkrati bolj odporne proti predrtju, ter močnejšim sprednjim in zadnjim LED svetilom. 

Za varnost poskrbijo tudi z dodatnimi odsevniki spredaj in izboljšan krmilnik 5. generacije.

Električni skiro Xiaomi 1S ima maksimalno hitrost 25 km/h. Z enim polnjenjem pa lahko prevozite vse do 30 km poti. Kot vzpona je 14%. Maksimalna nosilnost 100 kg.

Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.