Električni skiro Xiaomi Mi Essential

Ponudba se izteče čez 4d 16h 27min 59s

Izberi barvo naprave

695563 117093 Električni skiro Xiaomi Mi Essential
SPO_117093 Električni skiro Xiaomi Mi Essential XIAOMI HWFix black 336
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Električni skiro Xiaomi Mi Essential 24 X 14 € 24 X 12,60 €

24 X 14 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava
Prišel je novi električni skiro priljubljenega proizvajalca Xiaomi! Xiaomi Essential je najlažji in najceneši model električnega skiroja Xiaomi. Električni skiro Xiaomi Essential tehta vsega samo 12 kg. Hitrost je omejena na 20 km/h, z enim polnjenjem pa lahko prevozite do 20 km poti. Je idealna izbira za mlajše uporabnike, saj je lažji za prenašanje, ima manjšo končno hitrost in je tako vožnja bolj varna. Moč motorja ostaja 250 W, kot vzpona pa znaša do 10%. Kapaciteta baterije je 5100 mAh, 187 Wh. Povežete ga lahko z mobilno aplikacijo in tam spremljate nastavitve ter nastavljate parametre. Pnevmatike so tako, kot pri drugih Xiaomi skirojih, napihljive 8,5 palične.
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.