Zložljivo kolo Xiaomi Mi QiCycle

Izberi barvo naprave

727044 118567 Zložljivo kolo Xiaomi Mi QiCycle
SPO_118567 Zložljivo kolo Xiaomi Mi QiCycle XIAOMI HWFix black 1459
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Zložljivo kolo Xiaomi Mi QiCycle 24 X 60,79 €

24 X 60,79 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Zložljivo kolo Xiaomi Mi QiCycle

Olajšajte si svoje življenje z zložljivim kolesom Xiaomi z 250 W električnim motorjem, ki se preprosto zloži, ko to potrebujete. 

Tudi vožnja v klanec ali proti vetru je preprostejša, saj je kolo opremljeno s senzorjem TMM Torque, ki pomaga pri zaznavanju pogona pedal, in vam asistira s primerno količino električne moči. Vse to do 25 km/h. 

Izbirate lahko med 4 načini kolesarjenja: Fitness mode, Economical mode, Balance mode in Enhanced mode. Glede na vaše želje in otrebe lahko med njimi preprosto prekljapljate. Ko pa se odločite za vožnjo brez električnega pogona, lahko preklapljate med 3 prestavami. 

Polnite ga kjerkoli in kadarkoli. Xiaomi Mi QiCycle poganja Samsung Li-iOn baterija, ki vas je zmožna z zgolj enim samim polnjenjem prepeljati do 45 km. Baterija je preprosta za odstranjevanje in posledično preprosta za polnjenje kjerkoli.

Na pametnem prikazovalniku vam bodo vedno na voljo informacije, kot so hitrost, razdalja, število porabljenih kalorij in moč - popolno za spremljanje vašega kolesarjenja in zdravja.

Tehnične lastnosti

Moč motorja 250 W
Hitrost do 20 km/h
Domet do 45 km (odvisno od terena in teže uporabnika)
Povezljivost Bluetooth
Kolesa 16” napihljiva zračnica
Baterija Li-ion, 5.8Ah 36V
Zaslon da
Barva črna
Dimenzije  (Š x V x G) 132,5 x 26,5 x 66,5 cm
Teža 14,5 kg

Servis in garancija

Garancija 12 mesecev
Servis odvisno od garancijskega lista: Elkotex: 01 583 79 17, Biral: 059 731 581, Kron IT: 030 685 808 
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.