Samsung Galaxy Note20

 

Najzmogljivejša Samsung Galaxy Note serija doslej je zasnovana za vse ljubitelje Note serije, ki želite izkoristiti vsak trenutek svojega časa, bodisi za super produktivno delo bodisi za igro.

  • Ima še bolj natančno in odzivno S Pen pisalo, ki omogoča naravno izkušnjo pisanja, Samsung Notes pa rokopis samodejno pretvori v digitalno pisavo.
  • Omogoča snemanje videoposnetkov v 8K resoluciji, za izjemno ostre in jasne fotografije pa poskrbi 108 MP kamera s kar 50-kratno povečavo super ločljivosti na Galaxy Note20 Ultra oz. 64 MP kamera s 30-kratno povečavo na Galaxy Note20.
  • Na voljo je v novi mistično bronasti barvi s satenasto strukturo, ki minimalistično oblikovanemu kovinskemu ohišju zagotavlja brezčasno eleganco.

Bodite med prvimi lastniki ultrazmogljivega telefona Galaxy Note20 ali Galaxy Note20 Ultra in se o tem prepričajte tudi sami. Že na voljo v redni prodaji!

Samsung Galaxy Note20

  • ploski brezkončni, 6,7-palčni Full HD+, Super AMOLED zaslon
  • snemanje videa v izjemni 8K resoluciji za posnetke z neverjetno realističnimi podrobnostmi
  • pametna baterija kapacitete 4300 mAh, ki z lahkoto zdrži cel delavnik in dlje

24 x 36 €

paket A1 Go! S

Preveri 

Samsung Galaxy Note20 Ultra

  • ukrivljeni brezkončni, 6,9-palčni QHD, Dynamic AMOLED zaslon
  • trojna AI kamera zadaj (12 MP ultra-široki kot, 12 MP telefoto in 108 MP široki kot) s kar 50x super povečavo
  • zmogljiva baterija kapacitete 4500 mAh z možnostjo super hitrega polnjenja

24 x 41 €

paket A1 Go! S

Preveri

Več o ponudbi

Cena 41 € predstavlja mesečni obrok za nakup telefona Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G ob vezavi za 24 mesecev na paketu A1 Go! M oz. cena 35 € predstavlja mesečni obrok za nakup telefona Samsung Galaxy Note20 5G ob vezavi za 24 mesecev na paketu A1 Go! M, in sicer v primeru plačila telefona v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d.. Obstoječi naročniki, ki imajo sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupijo telefon po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Cena telefona je odvisna od izbranega naročniškega paketa. Zaloge mobilnih naprav so omejene. Ponudba je veljavna za fizične in pravne osebe. Za pakete A1 Go! veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov A1 Go!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d.

Več Skrij