<span class="txt-white-desktop">Samsung Galaxy </br>serija A</span> <span class="txt-white-desktop">Samsung Galaxy </br>serija A</span>

Samsung Galaxy
serija A

Najboljša skupna cena telefona in paketa

Preverite telefone Samsung Galaxy serije A – ustvarjeni za obdobje, ko se vse dogaja v živo. Odlični telefoni Samsung Galaxy A40, A50 in A70 so v kombinaciji s paketom A1 Go! M na voljo po najboljši skupni ceni!

Darilo, Samsung Summer pack!

Ob nakupu telefonov serije A prejmete tudi praktično darilo – poletni paket Samsung, ki vsebuje natikače, brisačo in poletno torbo za plažo.
 

  • Na katerem koli prodajnem mestu A1 ali v spletni trgovini do 31. 8. 2019 kupite telefon Samsung Galaxy A40, A50 ali A70.
     
  • Obiščite spletno stran www.poletje2019.com in opravite registracijo svojega novega telefona.
     
  • Darilo poletni paket vam Samsung pošlje na izbrani naslov.  
     
Pogoji promocije Samsung Summer Pack
Samsung

Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40

 

24 x 8 €

paket A1 Go! M

Samsung

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50

 

24 x 11 €

paket A1 Go! M

Samsung

Samsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A70

 

24 x 15 €

paket A1 Go! M

Več informacij o ponudbi

Ponudba velja za nove in obstoječe naročnike (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, po pogojih te pogodbe), ki se na paketu A1 Go! M vežejo za 24 mesecev in imajo aktiviran eRačun. Skupna cena predstavlja vsoto mesečne naročnine na paket A1 Go! M v višini 19,99 € in mesečnega obroka za telefon Samsung Galaxy serija A50 v višini 8,00 €, vsoto mesečne naročnine na paket A1 Go! M v višini 19,99 € in mesečnega obroka za telefon Samsung Galaxy serija A70 v višini 11,00 € in vsoto mesečne naročnine na paket A1 Go! M v višini 19,99 € in mesečnega obroka za telefon Samsung Galaxy serija A40 v višini 5,00 €. »Najboljša skupna cena« pomeni, da A1 v času ponudbe zagotavlja, da bo skupna cena telefona in paketa iz predmetne ponudbe in drugih izbranih kombinacij telefona in paketa, ki so objavljene na A1.si, na dan nakupa telefona in sklenitve 24 mesečne vezave na paket glede na splošno primerljivo ponudbo drugih ponudnikov na trgu, pri A1 najnižja. Kot drugi ponudniki na trgu se štejejo izključno: Telekom Slovenije d.d. in Telemach d.o.o. »Najboljša skupna cena« ne velja za telefone, ki so pri drugih ponudnikih ponujeni pod posebnimi pogoji, v akciji, na razprodaji, v individualnih ponudbah oziroma v ponudbah, s katerimi se zahteva vezava še na kakršnekoli druge storitve ponudnikov in podobno. »Najboljša skupna cena« velja izključno za izbrane kombinacije telefonov in paketov, objavljene na A1.si. Cena telefonov je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, ki se obračunajo na računih. Paket A1 Go! M vključuje neomejeno količino minut klicev in neomejeno število SMS ter MMS sporočil in 60 GB prenosa podatkov na mesec v Sloveniji, od tega do 8 GB med gostovanjem v omrežjih EU/EEA. Ponudba velja do 31. 08. 2019. Zaloge mobilnih naprav so omejene. Cena vključuje DDV. Za pakete A1 Go! veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov A1 Go!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.
Več Skrij