Električna pečica Electrolux EZB3410AOX

Izberi barvo naprave

684891 116245 Električna pečica Electrolux EZB3410AOX
SPO_116245 Električna pečica Electrolux EZB3410AOX ELECTROLUX HWFix SILVER 285
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Električna pečica Electrolux EZB3410AOX 24 X 11,88 €

24 X 11,88 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Vgradna pečica Electrolux EZB3410AOX se lahko pohvali s prostorno notranjostjo s prostornino 57 l. Poleg prostornine, vam pečica o mogoča tudi 7 ključnih funkcij: vroči zrak, programska ura, 2x zasteklitev, ugrezni gumb, energijski razred A in nerjaveče jeklo, ki je neobčutljivo na prstne odtise.

Lahko-čistilni emajl poskrbi, da je uporabniku lažje odstraniti morebitne umazanije. Upravljanje pečice je elektronsko, dvojna steklena vrata pa služijo za večjo vzdržljivost in varnost pečice. Ob pripravi hrane s pomočjo ventilatorja z vročim zrakom lahko skrajšate čas pečenja ter tako obrok pripravite hitreje.

Pečenje lahko v celoti nadzorujete s funkcijo odštevanja, ki vas bo opozorila, ko bo jed gotova. Ob teh preprostih in priročnih funkcijah pečice ste lahko prepričani, da boste s pečico brez truda pripravili odlične in dobro pečene jedi.

Enakomerno pečeno na večjih nivojih

Uživajte v enakomernem pečenju. Dodatni grelec za ventilatorjem omogoča pečenje na dveh nivojih. Idealno za pečenje čokoladnih piškotov in pit.

Hitro in učinkovito, enakomerno pečenje

S pomočjo našega sistema enakomernega pečenja toplota kroži po pečici, zaradi česar je vse zagotovo pečeno enakomerno. Vse brez potrebe po obračanju jedi. Naša tehnologija pomeni, da se pečica hitreje segreje, zaradi česar prihranite čas in energijo.

Žar za zlato skorjico

Hrustljava slanina, z mehurčki obdana mozarela, vse to lahko enostavno pripravite s pomočjo žara. Idealno za piščančje perutničke, ki se kar stopijo v vaših ustih. 

Oven Light za popolno vidljivost

Med pečenjem glejte zgornji del vaše lazanje, kako brbota in postaja zlate barve, kožo vašega piščanca, kako postaja hrustljava. Z dobro pozicionirano lučjo znotraj pečice boste z lahko to določili, kdaj so vaše jedi spečene do perfekcije. 

Tehnične lastnosti

Razred energijske učinkovitosti A
Skupna priključna moč 2500 W
Moč 220 - 240 W
Uporabna prostornina pečice 57 l
Čiščenje pečice lahko čistilni emajl
Razpon temperature 50°C - 250°C
Število nivojev pečenja 2
Funkcije samodejni ventilator, termotimer nadzor pečice, enostavno čiščenje vrat, ventilator za hlajenje, ugrezni gumbi, večfunkcijska pečica s krožnim grelcem, 
Programi zvočni signal, trajanje, konec, odštevalna ura, čas
Mere (Š x V x G) 59,4 x 59 x 56 cm
Teža 27,6 kg
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Electrolux klicni center, T: 01 242 57 30, od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.