Električni štedilnik Zanussi ZCV65201WA

Izberi barvo naprave

684819 116240 Električni štedilnik Zanussi ZCV65201WA
SPO_116240 Električni štedilnik Zanussi ZCV65201WA ZANUSSI HWFix WHITE 420
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Električni štedilnik Zanussi ZCV65201WA 24 X 17,50 €

24 X 17,50 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Štedilnik Zanussi s steklokeramično ploščo, kjer so vam na voljo štiri kuhalna polja je vsestranski kuhinjski pripomoček. Multifunkcijska pečica s prostornino 56 litrov omogoča dovolj prostora za peko več jedi, pod pečico pa se nahaja še uporaben predal za shranjevanje pekačev in posode.

Pečica je opremljena z zmogljivim ventilatorjem, ki vam omogoča pečenje v več nivojih hkrati, saj bo ventilatorski način peke poskrbel, da bo vroč zrak lepo razporejen po celotni notranjosti. Različno velika kuhalna polja vam omogočajo tudi uporabo različno velikih posod, tako boste na štedilniku brez težav pripravljali večja kosila.

Časovna usklajenost je lahko pomemben del pri pripravi hrane – s tem velikim štedilnikom v italijanskem slogu je upravljanje preprosto, celo pri pripravi najzahtevnejše družinske večerje. Različne jedi postavite v pečico, pustite, da se pečejo hkrati, na koncu pa vas čakajo odlični rezultati.

Tehnične lastnosti

Vrsta naprave prostostoječi štedilnik s steklokeramično ploščo in ventilatorsko pečico
Razred energijske učinkovitosti A
Skupna priključna moč 2500 W
Moč 230 W
Uporabna prostornina pečice 54 l
Čiščenje pečice lahko čistilni emajl
Število kuhališč 4
Število nivojev pečenja 3
Funkcije samodejni varnostni izklop, ventilacijsko pečenje, gretje spodaj, ventilator + gretje zgoraj, žar, gretje zgoraj in spodaj + ventilator
Programi dvojna zasteklitev, dodana kromirana rešetka in globoki pekač
Mere (Š x V x G) 60 x 85,8 x 60 cm
Teža 41 kg 
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev 

*Če kupite Zanussi štedilnik med 1.02. in 31.07.2021, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatne garancije) z obvezno spletno registracijo na https:// https://si.regulus-elux.eu/warranty/5ywfebjul2021si. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje 1 mesec po zaključku promocije, se pravi do 31.08.2021.

Servis Electrolux klicni center, T: 01 242 57 30, od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.