Hladilnik Samsung RB30J3600SA

Izberi barvo naprave

684809 116227 Hladilnik Samsung RB30J3600SA
SPO_116227 Hladilnik Samsung RB30J3600SA Samsung HWFix SILVER 552
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Hladilnik Samsung RB30J3600SA 24 X 23 €

24 X 23 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW

Preizkusite povsem novo raven razvrščanja živil in priročnost, ki jo ponuja hladilnik z najučinkovitejšo izrabo prostora. Vsestransko hlajenje ohladi hladilnik enakomerno od kota do kota. Hladen zrak piha iz več šob na vsaki polici in tako ohranja stalno temperaturo in živila bolj sveža. Stranska polica Easy Slide se enostavno izvleče in omogoča učinkovito shranjevanje, razvrščanje in dostop do živil ter hitro in preprosto doseganje hrane na zadnji strani in v kotih. Velik in enostaven predal na vratih omogoča varno shranjevanje večjih živil. Vanj lahko spravite večje kartone mleka in soka ter v dveh vrstah pločevinke in steklenice s pijačo. Predal tako prihrani prostor na policah in je nadvse priročen za zabave.

Tehnične lastnosti

Razred energetske učinkovitosti A+
Prostornina hladilnika 205 l
Prostornina zamrzovalnika 98 l
Letna poraba energija 272 kWh
Glasnost 39 dB
Shranjevanje ob izpadu električne energije 20 ur
Zmogljivost zamrzovanja 13 kg / 24 ur
Samodejno odtajevanje No Frost
Antibakterijski premaz da
Dodatno All around cooling, dispanzer za vodo
Dimenzije  (Š x V x G) 60 x 185 x 67 cm
Teža 67,5 kg
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev, na kompresor 10 let
Servis Samsung klicni center, T: 080 697 267 od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.