Kuhalna plošča Electrolux EHG46341FK

Izberi barvo naprave

684867 116249 Kuhalna plošča Electrolux EHG46341FK
SPO_116249 Kuhalna plošča Electrolux EHG46341FK ELECTROLUX HWFix BLACK 396
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Kuhalna plošča Electrolux EHG46341FK 24 X 16,50 €

24 X 16,50 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Kuhalna plošča Electrolux EHG46341FK vam omogoča kuhanje na štirih kuhalnih ploščah, 2 indukcijski in 2 hilight. Pohvali se lahko tudi z upravljanjem na dotik, učinkovito in varno uporabo ter elegantnim dizajnom. Ta upravljalna polja na dotik z zvočnimi signali so zelo kompaktna brez poslabšanja čitljivosti, kar zagotavlja več prostora za ustvarjanje pri kuhanju.

Kuhalna plošča vam omogoča še mnogo drugih zanimivih funkcij, kot je začasna zaustavitev na dotik, ki začasno prekine kuhanje in ga potem ponovno nadaljuje z istimi nastavitvami. Za lažjo uporabo vam priporočamo tudi programsko uro, ki po končanem kuhanju samodejno izklopi kuhalno ploščo.

Pomembna funkcija je tudi varovalo za otroke, ki otrokom prepreči, da bi nenamerno vklopili kuhališče. Vklopiti ga je mogoče samo z enim dotikom, indikator pa vas bo samodejno opozoril, kdaj je površina dovolj hladna.

Tehnične lastnosti

Vrsta kuhališča 2x steklokeramika + 2x indukcija
Upravljanje na dotik da
Hitro segrevanje samodejno
Zaklepanje tipk da
Varnostni izklop da
Programska ura da
Indikator preostale temperature da
Skupna priključna moč 6600 W
Razširljiva kuhališča steklokeramika - desno zadaj
Dodatno funkcija povečanja moči - booster na indukciji in Stop+Go za krajše prekinitve
Mere (Š x V x G) 59 x 52 cm
Teža 5,9 kg
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
*Če kupite Electrolux vgradni aparat bele tehnike, štedilnik, pomivalni stroj, pralni, sušilni ali pralno-sušilni stroj med 01.09. in 15.12.2020, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne garancije + 3 leta dodatne garancije) z obvezno spletno registracijo na https://www.electrolux.si/5-let-garancije/. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje 1 mesec po zaključku promocije, torej do 15.01.2021.
Servis Electrolux klicni center, T: 01 242 57 30, od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.