Pokončni mešalnik Sport Blender ESB2900

Izberi barvo naprave

684904 116239 Pokončni mešalnik Sport Blender ESB2900
SPO_116239 Pokončni mešalnik Sport Blender ESB2900 ELECTROLUX HWFix BLACK 84
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Pokončni mešalnik Sport Blender ESB2900 24 X  3,50 €

24 X  3,50 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW

Banana, nekaj svežega jagodičevja in brizg soka. Premešajte Uživajte v domačih smoothiejih, kamorkoli vas popelje vaše aktivno življenje.

Praktična prenosna steklenica

Zmešajte svoje najljubše sestavine neposredno v steklenici za s seboj. Namestite pokrovček in vzemite svoj smoothie s seboj, kamor koli že greste. Z ročico za prenašanje lahko v svojem smoothieju uživate na poti, smoothie pa ostane svež in hladen zaradi hladilne palice.

Vsestranski dodatki

Raziščite možnosti, ki vam jih zagotavljajo raznoliki dodatki: 600-mililitrska steklenica s hladilno palico in ročico za prenašanje s pokrovčkom, 2 x 300-mililitrski steklenici z ročicami za prenašanje, sekalnik, dodatek za mlinček za kavo.

Robustna in trpežna zasnova

Trpežna izdelava s telesom iz nerjavnega jekla in na udarce odporno pastično steklenico iz Tritana, ki ne absorbira vonjav in okusov. Štiri rezila iz kakovostnega nerjavečega jekla za popolno mešanje.

Tehnične lastnosti

Priključna moč 400 W
Material nerjaveče jeklo
Snemljiva rezila da
Drugo gumaste nogice za boljši oprijem, tipka za impulzno delovanje
Dodatki 1x 600 ml steklenica, 2x 300 ml steklenica, 1 x dodatek za mlinček za kavo, plastične steklenice iz Tritana, ki ne absorbira vonjav in okusov
Dimenzije (Š x V x G) 13,2 x 13,2 x 30,2 cm
Teža 2,1 kg

Servis in garancija

Garancija  24 mesecev
Servis  Electrolux klicni center, T: 01 242 57 30, od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.