Sesalnik s posodo Electrolux EC41-2SW

Izberi barvo naprave

684797 116236 Sesalnik s posodo Electrolux EC41-2SW
SPO_116236 Sesalnik s posodo Electrolux EC41-2SW ELECTROLUX HWFix WHITE 108
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Sesalnik s posodo Electrolux EC41-2SW 24 X  4,50 €

24 X  4,50 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Zdaj vam ni več treba misliti, katera vrečka je primerna, kdaj jih je treba kupiti ali kam ste jih shranili. Posoda za prah in filtri zagotavljajo enostavno uporabo in nadomeščajo vrečko.

Neprepustna zasnova za učinkovito sesanje

Naš sesalnik ima neprepustno zasnovo za učinkovitejše sesanje in zmanjšanje porabe energije. Tako je učinkovit na več načinov.

Štirikratno filtriranje

Naš sesalnik brez vrečke uporablja štiristopenjski sistem za učinkovito ločevanje prahu. Dvostopenjska ciklonska tehnologija loči velike in male delce za učinkovitejše sesanje z boljšim filtriranjem.

Posesajte več naenkrat

Sesate lahko dalj časa (v primerjavi z AeroPerformer Cyclonic™ glede mašenja in moči sesanja) z visoko učinkovitostjo celo s skoraj povsem napolnjeno posodo, ki jo je treba tako manj pogosto prazniti.

Manj truda z večjo učinkovitostjo

Velika posoda za prah ima zmogljivost do 1,8 litra, tako je potrebno manj pogosto praznjenje. Sprostitev z eno tipko za previdno odstranjevanje prahu na preprost način.

Velika kolesa za boljšo stabilnost

Velika vrtljiva kolesa preprečujejo, da bi sesalnik kje obtičal, kar pomeni boljšo stabilnost.

Tehnične lastnosti

Tip sesalnika brez vrečke
Volumen posode 1,8 l
Maksimalna moč motorja 750 W
Uravnavanje moči da
Glasnost 80 dB
Delovni radij 7 m
Cev teleskopska, kromirana
Filter pralni, izhodni
Mehki kolesi za tišje delovanje, bolj prijazno do tal
Navijanje kabla avtomatsko
Dodatno nastavek za oblazinjeno pohištvo
Dimenzije (Š x V x G) 41,5 x 35 x 31 cm
Teža 4,5 kg

Servis in garancija

Garancija  24 mesecev
Servis Electrolux klicni center, od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00. T: 01 242 57 30 
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.