Fiksnemu internetu</br> dajemo pospešek! Fiksnemu internetu</br> dajemo pospešek!

Fiksnemu internetu
dajemo pospešek!

Hibridni modem za uporabnike vseh Kombo paketov!

Namenjen vsem, ki bi radi zvišali hitrost na paketih Kombo S, M in L in tistim, ki imate zaradi fizičnih in geografskih omejitev prepočasno xDSL (ADSL, VDSL) povezavo!

S hibridnim modemom lahko dosegate hitrost do 50/20 Mb/s.

Kako deluje novi hibridni modem?

Hibridni modem dodatno nadgradi hitrost fiksnega interneta s pomočjo mobilnega LTE signala. Hitro mobilno omrežje deluje kot pospešek, ki dvigne hitrost interneta do kar 50/20 Mb/s.

Hibridni modem omogoča boljšo uporabniško izkušnjo ob hkratni uporabi fiksnih storitev. Če se vaša internetna povezava upočasni ob gledanju televizije ali pri hkratni rabi interneta na različnih napravah, vam hibridni modem omogoča, da na internetu še naprej dosegate visoke hitrosti.

Hibridni modem za 5 €/mesec za vse uporabnike Kombo paketov!

Vsi naročniki paketov A1 Kombo S, M in L lahko za 5 €/mesec dobite hibridni modem. Več o paketih Kombo si lahko preberetu tukaj.

 

Pogosta vprašanja

Komu je hibridni modem namenjen?
Hibridni modem je namenjen vsem uporabnikom Kombo paketov, ki si želijo višjih hitrostih na xDSL povezavi ter imajo na svoji lokaciji pokritost z LTE signalom ter proste LTE kapacitete.

Kako se lahko naroči hibridni modem?
Na prodajnih mestih ali s klicem na 040 40 40 40.

Kaj, če z doseženo hitrostjo nisem zadovoljen?
S hibridnim modemom se maksimalna hitrost zviša do 50/20 Mb/s, kar pa je odvisno od zmogljivosti bakrenega ter LTE omrežja na sami lokaciji. V primeru, da maksimalna dosežena hitrost ni 50/20 Mb/s in da z njo niste zadovoljni, lahko opcijo Hibridna tehnologija kadarkoli odpoveste, hibridni modem vrnete, prejmete običajnega ter nehate plačevati mesečni strošek 5 €. Vse to uredite brez dodatnih stroškov.

Več Skrij