Hladilnik Samsung RB34T602EB1/EK

Izberi barvo naprave

700049 117301 Hladilnik Samsung RB34T602EB1/EK
SPO_117301 Hladilnik Samsung RB34T602EB1/EK SAMSUNG HWFix black 560
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Hladilnik Samsung RB34T602EB1/EK 24 X 23,33 €

24 X 23,33 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Hladilnik Samsung RB34T602EB1/EK

Doživite popolnoma novo raven razporeditve in udobja s hladilnikom, ki učinkovito izkoristi prostor. Sistem vsestranskega hlajenja zagotavlja enakomerno hlajenje vseh kotičkov hladilnika. Hladen zrak piha skozi odprtine, ki se nahajajo na višini vsake police, kar omogoča ohranjanje konstantne temperature, s tem pa svežino hrane. Drsna polica vam omogoča učinkovito shranjevanje, razporejanje in dostop do vaših živil, tudi do hrane, shranjene v najbolj oddaljenih kotičkih. riročen in velik vratni predal vam omogoča varno shranjevanje večjih predmetov v vratih. Predal je še posebej primeren za shranjevanje večje mlečne embalaže in embalaže napitkov, poleg tega pa tudi dveh nizov pločevink in steklenic. Rezultat je več prostora na policah, kar je kot nalašč za zabave.

Velika odprtina vam omogoča, da lažje organizirate in odstranite vsebino zamrzovalnika, hkrati pa optimizirate prostor za shranjevanje.LED osvetlitev poskrbi za svetlobo v vsakem kotičeku hladilnika in je bolj trpežna ter energetsko učinkovita od običajne osvetlitve. Digitalni inverterski kompresor s sedmimi različnimi stopnjami samodejno nadzoruje hitrost odziva na potrebe po hlajenju. Rezultat je manjša poraba energije, nižji hrup in manjša obraba, kar zagotavlja dolgotrajnejše delovanje.

No Frost tehnologija preprečuje nabiranje ledu in ohranja konstantno temperaturo v vsakem kotičku. Ob tem hladi skoraj dvakrat hitreje, posledično tako manj obremenjuje hladilni sistem in s tem povečuje dolgotrajnejše delovanje.

Tehnične lastnosti

Razred energetske učinkovitosti A+
Prostornina hladilnika 228 l
Prostornina zamrzovalnika 112 l
Letna poraba energija 256 kWh
Glasnost 35 dB
Shranjevanje ob izpadu električne energije 18 ur
Zmogljivost zamrzovanja 13 kg / 24 ur
Položaj zamrzovalnika spodaj
Možnost menjave odpiranja vrat da
Dodatno stojalo za vino, digitalni inverterski motor, samodejno odtajevanje, dozirnik za vodo
Dimenzije  (Š x V x G) 59,5 x 185 x 59,5 cm
Teža 69 kg

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev, na kompresor 10 let
Servis Samsung klicni center, T: 080 697 267 od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.