Hladilnik Samsung RS68N8240WW/EF

Izberi barvo naprave

701578 117583 Hladilnik Samsung RS68N8240WW/EF
SPO_117583 Hladilnik Samsung RS68N8240WW/EF SAMSUNG HWFix white 1449
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Hladilnik Samsung RS68N8240WW/EF 24 X 60,38 €

24 X 60,38 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Hladilnik Samsung RS68N8240WW/EF

Samsung RS8000 hladilnik ponuja več prostora za shranjevanje, saj SpaceMax Technology™ omogoča dodatno notranjo kapaciteto brez sprememb zunanjih dimenzij (100 l več kot običajni modeli). Poskrbi, da ostane hrana do dvakrat bolj vlažna in sveža*. Twin Cooling Plus™ tehnologija optimizira temperaturo in vlažnost v hladilniku in zamrzovalniku z neodvisnim hlajenjem. Bolje ohranja hrano in ščiti njen okus tako, da preprečuje mešanje vonjav.

Ohranite svežino, okus in teksturo hrane dlje časa. Neodvisno hlajenje vsakega razdelka, da bodo vsi kotički enakomerno ohlajeni. Napredna izolacija zmanjša nihanja temperature, ne glede na to, kako toplo ali mrzlo je zunanje okolje. Tehnologija z digitalnim inverterjem natančno zaznava in krmili temperaturo.

Dodajte v svoj dom elegantno in neprekinjeno obliko v skladu s trenutnimi trendi preprostih in čistih oblik. Ima zelo lepa ploska vrata in vgreznjena držala. Tako ne štrlijo ven in ne motijo linij.

Uživajte v preprostem načinu hlajenja. Minimalni avtomat in skriti zaslon dopolnjujeta minimalistično oblikovanje sprednje strani. Avtomat je vgrajen neposredno v vrata, da sta hladna voda in led na dosegu roke. Ostali kontrolniki so diskretno skriti v notranjosti, a hkrati preprosto dostopni.

Tehnične lastnosti

Razred energetske učinkovitosti A+
Prostornina hladilnika 407 l
Prostornina zamrzovalnika 210 l
Letna poraba energija 450 kWh
Glasnost 39 dB
Vrsta hlajenja Twin Cooling Plus
Shranjevanje ob izpadu električne energije 10 ur
Zmogljivost zamrzovanja 12 kg / 24 ur
Položaj zamrzovalnika levo
Možnost menjave odpiranja vrat ne
Funkcije hladilnika 4 police, 2 predala za zelenjavo in sadje, police iz kaljenega stekla,  notranja LED luč, stojalo za vino, pregrada za mlečne izdelke, 5 odprtih vratnih predalov
Funkcije zamrzovalnika 2 predala, notranja LED luč, 4 police, 2 odprta vratna predala, avtomat za led z novo zožano notranjostjo
Alarm za odprta vrata da
Zunanje funkcije notranji LED ledeno moder zaslon, ročaj - vdolbina, ledomat in vodomat (potrebna napeljava)
Dodatno digitalni inverterski motor, No Frost, Multi Flow, ciklopentanska izolacija, kovinski hladilni kanal, počitniški način
Dimenzije  (Š x V x G) 91,2 x 178 x 71,6 cm
Teža 122 kg

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev, na kompresor 10 let, s promocijo 5 let
*Promocija '5 let garancije' velja za hladilnike, pralne stroje, vgradne kuhinjske aparate in sesalnike, kupljene med 1.3. in 31.7. 2021, ter za sušilne in pralno-sušilne stroje, kupljene med 1.3. in 30.4. 2021. Za aktivacijo '5 let garancije' morate objaviti oceno kupljene naprave in se registrirati na spletni strani Samsung5letgarancije.si najpozneje 30 dni od nakupa naprave. Podrobnosti o promociji in seznam naprav si lahko ogledate na spletni strani samsung5letgarancije.si
Servis DAST servis in trgovina, d.o.o., Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana, T: 01 429 24 06
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.