Hladilnik z zamrzovalnikom LORD C13

Izberi barvo naprave

704042 117872 Hladilnik z zamrzovalnikom LORD C13
SPO_117872 Hladilnik z zamrzovalnikom LORD C13 LORD HWFix silver 449.9
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Hladilnik z zamrzovalnikom LORD C13 24 X 18,75 €

24 X 18,75 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Hladilnik z zamrzovalnikom LORD C13

LORD kombinirani hladilnik C13 spada v novi energijski razred E in ponuja ekonomično delovanje zaradi uporabe inverterskega motorja. Prostornina njegovega hladilnega dela znaša 219 litrov, od tega 19 litrov zavzema cona 0°C. Vanj so nameščene 3 steklene police, 2 predal, dodaten prostor za shranjevanje pa prinašajo 3 police na vratih. Zaradi steklenih polic bo čiščenje hladilnika lažje in hitrejše. Za boljšo preglednost je notranjost opremljena z LED osvetlitvijo.

V spodnjem delu se nahaja zamrzovalnik s 104 litri prostornine. Vanj so nameščeni 3 pregledni in prostorni predali, ki omogočajo enostavno shranjevanje vaših živil. Hladilnik C13 se ponaša z nizko glasnostjo delovanja 40 dB in izjemno zmogljivostjo zamrzovanja 12 kg/24 h. Ob motnjah z električno energijo ste lahko brez skrbi do 20 ur. Odlikuje ga tehnologija No Frost, zaradi katere vam zamrzovalne omare zaradi nabiranja ledu nikdar ne bo potrebno odmrzovati.

Tehnične lastnosti

Razred energetske učinkovitosti E
Prostornina hladilnika 219 l
Prostornina zamrzovalnika 104 l
Letna poraba energija 239 kWh
Glasnost 40 dB
Shranjevanje ob izpadu električne energije 14 ur
Zmogljivost zamrzovanja 12 kg / 24 ur
Samodejno odtajevanje No Frost
Antibakterijski premaz da
Dodatno Rapid Cool (hitro hlajenje), Super Freeze (hitro zamrzovanje), Vacation mode (počitniški način), otroška zaščita, Eco način delovanja, pladenj za led, police iz kaljenega stekla, LED osvetljena notranjost, prostor za shranjevanje jajc, stojalo za steklenice, 3 vratni predali v hladilnem delu
Dimenzije  (Š x V x G) 69 x 185 x 60 cm
Teža 76 kg

Servis in garancija

Garancija 5 let, na inverter motor 10 let
Servis Samsung klicni center, T: 080 697 267 od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.