Vinska vitrina HOOVER HWC 200 EELW

Ponudba se izteče čez 8d 9h 35min 0s

Izberi barvo naprave

701224 117503 Vinska vitrina HOOVER HWC 200 EELW
SPO_117503 Vinska vitrina HOOVER HWC 200 EELW HOOVER HWFix black 679
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Vinska vitrina HOOVER HWC 200 EELW 24 X 28,29 € 24 X 25,46 €

24 X 28,29 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Vinska vitrina HOOVER HWC 200 EELW

Dopolnite svoje obroke z idealno izbiro vina za vsako priložnost in uživajte ob kozarčku v družinskem krogu in s prijatelji. Vinska vitrina Hoover HWC 200 EELW iz linije H-WINE 700 ima kapaciteto hlajenja 82 (0,75l) steklenic vina. Vinske vitrine vzdržujejo nivo vlažnosti med 50% in 80% in jamčijo hranjenje vina na optimalni temperaturi, enako kot v vinski kleti. Po želji lahko z vinsko vitrino upravljate tudi s pametnim telefonom na daljavo, saj vitrina omogoča povezljivost preko Wi-fi povezave, tako lahko spremenite program, temperaturo ali moč svetlobe. Police v vinskih vitrinah H-WINE so narejene iz bambusa iz trajnostnih virov s certifikatom FSC in niso obdelane ali pobarvane, s tem preprečijo spremembe vin. Hooverjeve vinske vitrine so opremljene s posebnim temnim dimljenim steklom, ki zmanjšuje škodljive vplive UV žarkov. Steklo odbije večino škodljivega UV sevanja in prepreči slabšanje kakovosti vina.

Z registracijo na spletni strani https://www2.hoover.si/jamstvo/ podaljšajte jamstvo na skupno 5 let. Podaljšano jamstvo je promocijske narave, trajanje preverite na https://www2.hoover.si/jamstvo/pogoji/ - splošni pogoji.

Tehnične lastnosti

Razred energetske učinkovitosti A
Število steklenic 0,75 82
Število temperaturnih področij enopodročno
Temperatura hlajenja 7 °C - 18 °C
Glasnost 39 dB
Vlažnost 50 % do 80 %
Wifi povezljivost da
Smer odpiranja vrat desno
Material bambusove police, temno dimljeno steklo
Dodatno All Around Cooling System, LED osvetlitev, predal na vratih
Dimenzije  (Š x V x G) 14,6 x 49 x 55 cm
Teža 46 kg

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Candy/Hoover servis, T: 01 520 75 54
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.