Huawei P40 Huawei P40

Huawei P40

Vedno nekaj naprednega!

Doživite nove dimenzije fotografiranja z novo serijo Huawei P40!

Ob nakupu telefona Huawei P40 ali Huawei P40 Pro in 24-mesečni vezavi vas čaka posebna ugodnost – najnovejša Huawei pametna ura GT2e po posebni ceni, samo 49,90 €. Redna cena ure je 199 €.

Ob nakupu telefona Huawei P40 Pro+ in 24-mesečni vezavi vas čakata posebni ugodnosti – najnovejša Huawei pametna ura GT2e po posebni ceni, samo 49,90 € ter Huawei brezžični polnilnik za samo 1 €.

Gre za prve Huawei telefone s Huawei Mobile Services (HMS), ki vključujejo portale kot so HUAWEI AppGallery, HUAWEI Assistant in HUAWEI Brskalnik ter storitve HUAWEI Cloud, HUAWEI Wallet, HUAWEI Video, HUAWEI Music in HUAWEI Reader.
Več o Huawei AppGallery si lahko preberete na tukaj.

Telefoni Huawei P40 serije so torej brez storitev Google aplikacij kot so Google Maps, Gmail, trgovina Google Play, Facebook, Whatsapp, Chrome, Linkedin, Grab, Instagram, Twitter, Facebook Messenger, Youtube, Google Drive, Waze, Google Search, in druge.

Huawei P40 lite

24 x 5 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Huawei P40

24 x 21 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Huawei P40 Pro

24 x 30 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Huawei P40 Pro+

24 x 43 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Dodajanje daril v košarico

Ko boste v košarico dodali Huawei P40, Huawei P40 Pro ali Huawei P40 Pro+  se vam bo samodejno dodala tudi ura Huawei Watch GT2e in/ali Huawei Brezžični polnilec po znižani ceni.

V primeru, da darila ne želite, lahko izdelek iz košarice odstranite. 

 • Pametna ura
  Huawei Watch GT 2e


  • Dolgotrajna baterija (do 2 tedna)
  • Merjenje stresa, spanca in srčnega utripa v realnem času
  • Upravljanje in poslušanje glasbe z Bluetooth slušalkami preko ure

  Cena:
  199€
  49€

  GT2e_landing.png
 • Brezžični polnilec
  Huawei 40W


  • zmogljivost polnjenja do 40 W
  • LED identifikator prikazuje stanje polnjenja
  • TUV certifikat za varnost

  Cena:
  69€
  1€

  charger_300x400.png

Vas zanima več o seriji Huawei P40?

Oglejte si spodnji video.

Kaj pomeni Huawei Mobile Services (HMS)?

HMS je okrajšava za Huawei Mobile Services. HMS tako skozi vse aplikacije ter storitve podjetja na enem mestu zbira razvijalce s celega sveta ter tako gradi ekosistem za aplikacije. Te aplikacije in storitve vključujejo portale kot so HUAWEI AppGallery, HUAWEI Assistant in HUAWEI Brskalnik. Tukaj so še jedrne storitve, kot sta HUAWEI Cloud in HUAWEI Wallet ter vsebinske storitve kot so HUAWEI Video, HUAWEI Music in HUAWEI Reader. Telefoni Huawei P40 serije so torej naprave brez storitev Google Mobile Services (GMS), kar pomeni, da na napravi ni prednameščenih Googlovih aplikacij. Tako na novi napravi Huawei ni prednameščenih aplikacij, kot so Google Maps, Gmail, trgovina Google Play, Facebook, Whatsapp, Chrome, Linkedin, Grab, Instagram, Twitter, Facebook Messenger, Youtube, Google Drive, Waze, Google Search, in druge. HUAWEI se trudi zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo za vse uporabnike, zato sodeluje z mednarodnimi razvijalci, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z aplikacijami v trgovini Huawei AppGallery. Kljub temu uporabniki lahko naložijo Googlove aplikacije, če so na voljo v trgovini AppGallery ali drugem uradnem kanalu. Izjemi sta edino trgovina Google Play in Youtube.

Za kakršna koli vprašanja se lahko obrnete s klicem na center za pomoč uporabnikom Huawei - 080 98 08 ali pa preko spletnega obrazca na https://consumer.huawei.com/si/contact-us. Huawei bo podpiral in skrbel, da bo uporabniška izkušnja z vašo napravo še naprej najboljša.

Več Skrij

Več o Huawei AppGallery

Več o Huawei AppGallery si lahko preberete na tej povezavi.
Več Skrij

Posebni pogoji

Do nakupa Huawei Watch GT2e za ceno 49,90 € je upravičenih prvih tisoč naročnikov, ki v času trajanja ponudbe sklene Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti za nakup telefona Huawei P40, Huawei P40 Pro ali Huawei P40 Pro+, s katero se na kateremkoli paketu A1 GO! vežejo za 24 mesecev. Cena telefona je odvisna od izbranega naročniškega paketa. Zaloge mobilnih naprav so omejene. Ponudba velja do 30.8.2020 ali do razprodaje zalog – kar je prej. Za pakete A1 GO! veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov A1 GO!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.
Več Skrij