Huawei P40 Huawei P40

Huawei P40

Vedno nekaj naprednega!

Doživite nove dimenzije fotografiranja z novo serijo Huawei P40!

Gre za prve Huawei telefone s Huawei Mobile Services (HMS), ki vključujejo portale kot so HUAWEI AppGallery, HUAWEI Assistant in HUAWEI Brskalnik ter storitve HUAWEI Cloud, HUAWEI Wallet, HUAWEI Video, HUAWEI Music in HUAWEI Reader.

Več o Huawei AppGallery si lahko preberete na tukaj.

Telefoni Huawei P40 serije so torej brez storitev Google aplikacij kot so Google Maps, Gmail, trgovina Google Play, Facebook, Whatsapp, Chrome, Linkedin, Grab, Instagram, Twitter, Facebook Messenger, Youtube, Google Drive, Waze, Google Search, in druge.

Huawei obdaruje

Ob nakupu telefona iz serije P40 med 17. 8. in 4.10. ob registraciji na Huawei spletni strani prejmete darilo. Ob nakupu modela P40 lite prejmete pametno zapestnico Band 4, ob nakupu modelov P40, P40 Pro in P40 Pro+ pa brezžične slušalke Freebuds 3i. 

Kako do darila?

  • Telefone iz nove serije Huawei P40 lahko kupite na kateremkoli prodajnem mestu A1 ali v spletni trgovini A1.
  • Na spletni strani https://consumer.huawei.com/si/campaign/back-to-school/ opravite registracijo svojega novega telefona.
  • Darilo – brezžične slušalke FreeBuds 3i ali pametno zapestnico Band 4 – vam Huawei pošlje na izbrani naslov.
Akcija traja od 17.8. do 4.10. oziroma do razprodaje zalog.

Vas zanima več o seriji Huawei P40?

Oglejte si spodnji video.

Kaj pomeni Huawei Mobile Services (HMS)?

HMS je okrajšava za Huawei Mobile Services. HMS tako skozi vse aplikacije ter storitve podjetja na enem mestu zbira razvijalce s celega sveta ter tako gradi ekosistem za aplikacije. Te aplikacije in storitve vključujejo portale kot so HUAWEI AppGallery, HUAWEI Assistant in HUAWEI Brskalnik. Tukaj so še jedrne storitve, kot sta HUAWEI Cloud in HUAWEI Wallet ter vsebinske storitve kot so HUAWEI Video, HUAWEI Music in HUAWEI Reader. Telefoni Huawei P40 serije so torej naprave brez storitev Google Mobile Services (GMS), kar pomeni, da na napravi ni prednameščenih Googlovih aplikacij. Tako na novi napravi Huawei ni prednameščenih aplikacij, kot so Google Maps, Gmail, trgovina Google Play, Facebook, Whatsapp, Chrome, Linkedin, Grab, Instagram, Twitter, Facebook Messenger, Youtube, Google Drive, Waze, Google Search, in druge. HUAWEI se trudi zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo za vse uporabnike, zato sodeluje z mednarodnimi razvijalci, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z aplikacijami v trgovini Huawei AppGallery. Kljub temu uporabniki lahko naložijo Googlove aplikacije, če so na voljo v trgovini AppGallery ali drugem uradnem kanalu. Izjemi sta edino trgovina Google Play in Youtube.

Za kakršna koli vprašanja se lahko obrnete s klicem na center za pomoč uporabnikom Huawei - 080 98 08 ali pa preko spletnega obrazca na https://consumer.huawei.com/si/contact-us. Huawei bo podpiral in skrbel, da bo uporabniška izkušnja z vašo napravo še naprej najboljša.

Več Skrij

Več o Huawei AppGallery

Več o Huawei AppGallery si lahko preberete na tej povezavi.
Več Skrij