Nova serija Huawei P40 Nova serija Huawei P40

Nova serija Huawei P40

Bodite med prvimi kupci naprav iz serije Huawei P40 ter prejmite posebne ugodnosti!

Huawei je v začetku aprila predstavil novo P40 serijo: Huawei P40 lite, Huawei P40 in Huawei P40 Pro.

Nove serije se bodo razveselili predvsem ljubitelji fotografije, saj bodo kamere resnično vrhunske.

Gre za prve Huawei telefone s Huawei Mobile Services (HMS), ki vključujejo portale kot so HUAWEI AppGallery, HUAWEI Assistant in HUAWEI Brskalnik ter storitve HUAWEI Cloud, HUAWEI Wallet, HUAWEI Video, HUAWEI Music in HUAWEI Reader.
Več o Huawei AppGallery si lahko preberete na tukaj.

Telefoni Huawei P40 serije so torej brez storitev Google aplikacij kot so Google Maps, Gmail, trgovina Google Play, Facebook, Whatsapp, Chrome, Linkedin, Grab, Instagram, Twitter, Facebook Messenger, Youtube, Google Drive, Waze, Google Search, in druge.

 

Prve uporabnike nove Huawei P40 serije čaka prav posebna ugodnost! 

  • Prvih 100 kupcev Huawei P40 lite prejme pametno zapestnico Huawei Band4 za samo 0,10 €
  • Prvih 50 kupcev Huawei P40 prejme pametno uro Huawei Watch GT2 za samo 0,10 €
  • Prvih 50 kupcev Huawei P40 Pro prejme pametno uro Huawei Watch GT2 za samo 0,10 €

Huawei P40 lite

24 x 5 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Huawei P40

24 x 21 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Huawei P40 Pro

24 x 30 €

paket A1 Go! M

Preveri 

Oglejte si uradno predstavitev novih Huawei telefonov na spodnjem posnetku.

 
 

Kaj pomeni Huawei Mobile Services (HMS)?

HMS je okrajšava za Huawei Mobile Services. HMS tako skozi vse aplikacije ter storitve podjetja na enem mestu zbira razvijalce s celega sveta ter tako gradi ekosistem za aplikacije. Te aplikacije in storitve vključujejo portale kot so HUAWEI AppGallery, HUAWEI Assistant in HUAWEI Brskalnik. Tukaj so še jedrne storitve, kot sta HUAWEI Cloud in HUAWEI Wallet ter vsebinske storitve kot so HUAWEI Video, HUAWEI Music in HUAWEI Reader. Telefoni Huawei P40 serije so torej naprave brez storitev Google Mobile Services (GMS), kar pomeni, da na napravi ni prednameščenih Googlovih aplikacij. Tako na novi napravi Huawei ni prednameščenih aplikacij, kot so Google Maps, Gmail, trgovina Google Play, Facebook, Whatsapp, Chrome, Linkedin, Grab, Instagram, Twitter, Facebook Messenger, Youtube, Google Drive, Waze, Google Search, in druge. HUAWEI se trudi zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo za vse uporabnike, zato sodeluje z mednarodnimi razvijalci, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z aplikacijami v trgovini Huawei AppGallery. Kljub temu uporabniki lahko naložijo Googlove aplikacije, če so na voljo v trgovini AppGallery ali drugem uradnem kanalu. Izjemi sta edino trgovina Google Play in Youtube.

Za kakršna koli vprašanja se lahko obrnete s klicem na center za pomoč uporabnikom Huawei - 080 98 08 ali pa preko spletnega obrazca na https://consumer.huawei.com/si/contact-us. Huawei bo podpiral in skrbel, da bo uporabniška izkušnja z vašo napravo še naprej najboljša.

Več Skrij

Več o Huawei AppGallery

Več o Huawei AppGallery si lahko preberete na tej povezavi.
Več Skrij