MS Xbox One X 1TB + Lego Forza Horizon 4 Bundle

Izberi barvo naprave

692447 116685 MS Xbox One X 1TB + Lego Forza Horizon 4 Bundle
SPO_116685 MS Xbox One X 1TB + Lego Forza Horizon 4 Bundle MICROSOFT HWFix black 400
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

MS Xbox One X 1TB + Lego Forza Horizon 4 Bundle 24 X 16,67 €

24 X 16,67 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
Začutite resnično 4K moč - najzmogljivejša igralna konzola na svetu. Microsoft predstavlja novo generacijo igranja z najsodobnejšo igralno konzolo Xbox One X. V priročnem paketu z kompletom iger Lego Forza Horizon 4.

Tehnične lastnosti

Trdi disk 1 TB
Optični pogon BluRay
Priljučki  2x HDMI, 3x USB 3.0, 1x Digital Audio Optical Out
Slika 4K UHD resolucija
Priložena igra komplet Lego Forza Horizon 4
Oprema brezžični igralni plošček (Gamepad)

Servis in garancija

Garancija  12 mesecev
Servis RAM 2, d.o.o., Bratislavska cesta 7, 1000 Ljubljana, T: 01 586 27 00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.