Belkin kabel Lightning v USB-C bela

Izberi barvo naprave

706609 118089 Belkin kabel Lightning v USB-C bela
SPO_118089 Belkin kabel Lightning v USB-C bela BELKIN HWFix white 19.9
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Belkin kabel Lightning v USB-C bela 24 X  0,83 €

24 X  0,83 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Belkin kabel Lightning v USB-C

Hitro napolnite ali preprosto sinhronizirajte glasbo in fotografije na vaš iPhone ali iPad z našimi zanesljivimi kabli USB-C, certificiranimi z MFi, na strele Lightning. Če združite z 18-WW polnilnikom USB-PD, lahko v 30 minutah vidite hitrost polnjenja za vaš iPhone. * Potrdilo MFi pomeni, da bodo vaši USB-C do lightning zagotovljeni za delo z vašim iPhone in iPadom , kar vam omogoča mir.

Tehnične lastnosti

Vrsta kabla Lightning v USB-C
Dolžina kabla 1 m
Barva bela
Dodatne informacije vsebina paketa: kabel Lightning v USB-C

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Janus Trade, Koroška cesta 53C, 4000 Kranj, T: 01 586 27 46
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.