Klima Samsung A35 2,5 kW AR09TXHQASINEU

Izberi barvo naprave

688084 116432 Klima Samsung A35 2,5 kW AR09TXHQASINEU
SPO_116432 Klima Samsung A35 2,5 kW AR09TXHQASINEU SAMSUNG HWFix white 459
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Klima Samsung A35 2,5 kW AR09TXHQASINEU 24 X 19,12 €

24 X 19,12 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Energijsko varčna klima s katero se hladite in grejete. Namenjena za manjše prostore (20-50m2). Prihranite denar, vsak dan z Digital Inverter tehnologijo. Želeno temperaturo ohranja brez pogostega izključevanja in vključevanja ter tako zagotavlja manj nihanja. Zahvaljujoč močnim magnetom in dušilcu, deluje tišje, traja dlje in zmanjša porabo energije.

Hitro in učinkovito ohladite celoten prostor. Naj bo zrak, ki ga dihate, vselej čist in svež. HD filter izjemno učinkovito lovi prah, kontaminante in alergene v zraku, kot so cvetni prah, plesni in prhljaj hišnih ljubljenčkov. In ker je pralen, ga lahko hitro in preprosto sperete z vodo ter ponovno uporabiteVentilatorji v načinu hitrega hlajenja Fast Cooling pred upočasnitvijo delujejo na najvišji hitrosti. Tako v primerjavi z navadnim načinom prostor ohladi ali ogreje veliko hitreje ter želeno temperaturo doseže v najkrajšem možnem času. 

 

* V primeru klimatskih naprav, cena ne vključuje stroška montaže oz. ga naročnik poravna neposredno pri izbranem izvajalcu montaže. 

Tehnične lastnosti

Zmogljivost hlajenja 2,64 kW
Zmogljivost gretja 2,93 kW
REU hlajenja 3,43 W/W
COP gretja 3,91 W/W
Energijski razred A++ hlajenje, A+ gretje
Raven zvočne moči 55 Dba
Poraba energije pri hlajenju 770 W
Poraba energije pri gretju 750 W
Plin R32
Barva bela
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis www.dast.si, www.tratnjek.si, www.tepeh.si
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.