Električna pečica Samsung NV70K3370BS/OL

Izberi barvo naprave

687205 116415 Električna pečica Samsung NV70K3370BS/OL
SPO_116415 Električna pečica Samsung NV70K3370BS/OL SAMSUNG HWFix silver 569
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Električna pečica Samsung NV70K3370BS/OL 24 X 23,71 €

24 X 23,71 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Električna pečica Samsung NV70K3370BS/OL

Kakovostna in učinkovita Samsung vgradna pečica se lahko pohvali kar z dvema ventilatorjema. Ker se vrtita v nasprotnih smereh, toploto enakomerno razporejata po pečici, zato se vse jedi pečejo pri enaki temperaturi in enako hitro. Pečica tudi hitreje doseže želeno temperaturo in je energijsko učinkovitejša. S svojo izjemno energetsko učinkovitostjo se uvršča v razred A, čeprav ima zelo veliko prostornino. Energetsko učinkovit dom pomaga zmanjšati stroške za elektriko in prihrani denar. Prenapetostna zaščita preprečuje okvare pečice in kratke stike zaradi sunkovitih nihanj napetosti. Zazna previsoko napetost in samodejno izklopi električno napajanje.

Velika prostornina 68 litrov omogoča večjo prilagodljivost. Za pripravo družinskih obrokov in hrane za zabave je na voljo peka več jedi hkrati. Pri Samsungu so poskrbeli tudi za varnost, saj je pečica tudi prenapetostno zaščitena, kar preprečuje okvare pečice in kratke stike. Sistem preprosto zazna previsoko napetost in samodejno izklopi električno napajanje.

Dva ventilatorja. Dvakrat hitrejša in učinkovitejša.

Ventilatorja se vrtita v nasprotnih smereh, s čimer toploto enakomerno razporejata po pečici, zato se vse jedi pečejo pri enaki temperaturi in enako hitro. Pečica tudi hitreje doseže želeno temperaturo in je energijsko učinkovitejša.

Vedno povsem čista in to brez drgnjenja

Pirolitični čistilni sistem ohranja pečico lepo in čisto brez zamudnega čiščenja. Sistem pregreje pečico in sežge ostanke maščob in hrane, zato je treba zgolj še obrisati ostanke pepela.

Tehnične lastnosti

Razred energijske učinkovitosti A
Skupna priključna moč 1600/1100 W
Uporabna prostornina pečice 68 l
Čiščenje pečice piroliza
Razpon temperature 30°C - 250°C
Funkcije otroška zaščita, ura/časovnik priprave, enojni način, parno čiščenje
Dodatno pravokotni pladenj za peko, pravokotna rešetka
Mere (Š x V x G) 59,5 x 59,5 x 56,6 cm
Teža 38,8 kg
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
*Če kupite Samsung pralni stroj, hladilnik, izbran model sesalnika ter vgradni aparat (pečico, ploščo, napo, pomivalni stroj, hladilnik ali mikrovalovno pečico) med 01.09. in 31.12.2020, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatne garancije) z obvezno spletno registracijo na http://www.samsung5letgarancije.si/. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje v 30 dneh od nakupa.
Servis Samsung klicni center, T: 080 697 267, od ponedeljka do petka 9:00 - 18:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.