Kuhalna plošča Samsung CTR464EB01/XEO

Izberi barvo naprave

687188 116413 Kuhalna plošča Samsung CTR464EB01/XEO
SPO_116413 Kuhalna plošča Samsung CTR464EB01/XEO SAMSUNG HWFix black 269
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Kuhalna plošča Samsung CTR464EB01/XEO 24 X 11,21 €

24 X 11,21 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Povejte svojim gostom, da naj na obisk pridejo lačni, saj Samsungova steklokeramična plošča vsebuje kar štiri kuhališča, kjer se zlahka prilegajo posode kakršnekoli oblike. Prav tako jo odlikujejo eleganten dizajn, enostavno čiščenje in kakovostna uporaba.

Površina iz steklokeramike omogoča enostavno čiščenje, saj vam bodo gladka površina z ergonomsko zasnovo močno olajšala delo. Tako lahko končno preživite več časa ob uživanju pri jedi kot za čiščenje kuhalne plošče.

Štiri visokotehnološka kuhališča poskrbijo, da je vaša hrana pripravljeno hitro in izjemno kakovostno. Naj Samsung pomiri vaše misli z novim varnostnim sistemom za izklop, saj se naprave izklopijo kadar hočete. Opremljena je tudi z indikatorjem toplote, ki vam sporoči, kdaj je površina dovolj hladna, da se je lahko dotaknete. Varna, elegantna in uporabna!

Tehnične lastnosti

Vrsta kuhališča keramična plošča
Upravljanje na dotik da
Število kuhališč 4
Mere (Š x V x G) 575 x 505 x 52 mm
Teža 7,5 kg
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
*Če kupite Samsung pralni stroj, hladilnik, izbran model sesalnika ter vgradni aparat (pečico, ploščo, napo, pomivalni stroj, hladilnik ali mikrovalovno pečico) med 01.09. in 31.12.2020, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatne garancije) z obvezno spletno registracijo na http://www.samsung5letgarancije.si/. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje v 30 dneh od nakupa.
Servis Samsung klicni center, T: 080 697 267
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.