Kuhalna plošča Samsung NA64H3041BS/L1

Izberi barvo naprave

695439 117053 Kuhalna plošča Samsung NA64H3041BS/L1
SPO_117053 Kuhalna plošča Samsung NA64H3041BS/L1 SAMSUNG HWFix stainless steel 269
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Kuhalna plošča Samsung NA64H3041BS/L1 24 X 11,21 €

24 X 11,21 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Zmogljivo segrevanje

Samsung plinski štedilnik ima 4 gorilnike, ki zagotavljajo izjemno moč 10,1 kW – najvišjo v svojem razredu. Tako lahko uživate v izjemni toploti za hitro in intenzivno kuhanje, npr. pri praženju in pečenju. Veliko hitreje lahko tudi zavrete vodo ali skuhate hrano. Na voljo vam je gorilnik, ki ustreza vašim potrebam v kuhinji - če se vam zgolj mudi ali pa želite ohraniti odlične okuse v vaši hrani.

Trojna kuhalna moč

Samsung gorilnik Triple Crown Burner ustvari intenzivno toploto za veliko hitreje kuhanje in maksimira okus in teksturo vaše hrane. Proizvajanje takojšnje toplote omogoča kombinacija treh koncentričnih obročev v en velik in močan gorilnik. Tako je popoln za jedi iz voka, velike posode ter praženje.

Ne dvigajte – potisnite!

Rešetka Samsung plinskega štedilnika brez robov vam omogoča preprosto in varno premikanje kuhinjske posode. Tudi najtežje ponve bodo zdrsnile po gladki rešetki, ne da bi se vam bilo treba mučiti z njihovim dviganjem. Preprosti indikator hkrati prikazuje, ali je posoda pravilno postavljena nad optimalno toploto. Celotno rešetko lahko preprosto očistite v pomivalnem stroju.

Varno praženje

Samsung plinski štedilnik ima posebej zasnovano rešetko za vok, ki vam omogoča učinkovitejše in varnejše kuhanje z vokom. Njena krožna oblika, ki se tesno prilega gorilniku, zagotavlja stabilnost vašega voka ali drugih velikih ponev in preprečuje njihovo prevračanje. Obenem zagotavlja, da je posoda vedno na pravem mestu in da se toplota hitro in enakomerno porazdeli, vi pa lahko uživate v okusni praženi hrani.

Tehnične lastnosti

Vrsta kuhališča plin
Upravljanje gumbi
Število kuhališč 4
Skupna priključna moč 1030 W
Namestitev vgradna
Mere (Š x V x G) 60 x 9,5 x 51 cm
Teža 11,8 kg
Več podatkovna kartica 

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Samsung klicni center, T: 080 697 267; 
DAST SERVIS IN TRGOVINA, D.O.O., Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana
T: 01 42 92 406
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.