Kuhalna plošča Candy CIES 644

Izberi barvo naprave

723764 118306 Kuhalna plošča Candy CIES 644
SPO_118306 Kuhalna plošča Candy CIES 644 CANDY HWFix black inox 505.9
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Kuhalna plošča Candy CIES 644 24 X 21,08 €

24 X 21,08 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Kuhalna plošča Candy CIES 644

Kuhalna plošča in možnost povečane moči delovanja za vsa štiri kuhališča, na preostanek toplote pa vas bo opozarjal indikator. Upravljali jo boste senzorsko na dotik z izbiro vsakega kuhalnega polja posebej. S programsko uro lahko določate čas kuhanja, z otroškim zaklepom pa tudi preprečite nezaželjene vklope. Na najširše in najmočnejše kuhališče lahko postavite velike ali majhne posode poljubno, kamorkoli na površino in dosežete moč kuhanja do 4000 W.

Najhitreje nastavite najvišjo moč na kuhališču. S funkcijo Power Boost se poveča hitrost kuhanja za kar 50%. Istočasno lahko s povečano močjo delujeta 2 kuhališči. Po 5 minutah plošča samodejno preklopi delovanje s povečane moči na predhodno nastavljeno stopnjo delovanja.

Začasno ustavite delovanje kuhališča in delo nadaljujte pozneje brez ponovnega nastavljanja. Programska ura omogoča, da čas izklopa zamaknete od 1 do 99 minut. Kuhališče po izklopu ostane še nekoliko vroče. Plošča z znakom opozori, da bi se lahko na vročem kuhališču opekli. V primeru, da ste kuhališče pozabili izklopiti, se po določenem času plošča izklopi samodejno. Čas je odvisen od izbrane stopnje segrevanja kuhališča.

Z registracijo na spletni strani www2.candy.si/jamstvo/ si lahko podaljšate jamstvo na skupno 5 let. Podaljšano jamstvo je promocijske narave, trajanje preverite na www2.candy.si/jamstvo/pogoji/ - splošni pogoji.

Tehnične lastnosti

Vrsta kuhališča indukcija
Število kuhališč 4
Upravljanje na dotik s tipkami na dotik, vsako kuhališče posebej
Hitro segrevanje da
Zaklepanje tipk da
Varnostni izklop da
Programska ura da
Skupna priključna moč 6600 W
Dodatno varovalo za otroke, indikator vročih plošč, fleksibilno kuhališče, funkcija pavza, opozorilo o preostali toploti,  samodejni izklop
Mere (Š x V x G) 59 x 6 x 52 cm
Teža 12 kg

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis  
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.