Mikrovalovna pečica Samsung MC28H5135CK/OL

Izberi barvo naprave

687154 116416 Mikrovalovna pečica Samsung MC28H5135CK/OL
SPO_116416 Mikrovalovna pečica Samsung MC28H5135CK/OL SAMSUNG HWFix black 205
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Mikrovalovna pečica Samsung MC28H5135CK/OL 24 X  8,54 €

24 X  8,54 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Pečica, ki je primerna za manjše bivalne enote kot so študentska stanovanja, vikendi, počitniške hiške, mobilne hiške, skratka tam, kjer primankuje prostora za klasično pečico.

Vrhunska zasnova

Pametna pečica Samsung MW5100H elegantne premijske oblike se lepo poda opremi sodobne kuhinje. Prosojna črnina ročaja Crystal Gloss™ in številčnica napravi dajeta eleganten videz. Ledeno moder svetel zaslon prikazuje nastavitve in uro ter ga je lahko brati in uporabljati.

Brez potrebe po dodatnem olju

Uživajte v ocvrti hrani brez globinskega cvrtnika s pametno pečico MW5100H. Tehnologija SLIM FRY™ uporablja kroženje vročega zraka, da je pripravljena hrana zunaj hrustljava, notri pa okusno vlažna ob le kaplji olja. Mikrovalovni in konvekcijski grelnik ter grelnik žara vam omogočajo, da se izognete mastnim ponvam in madežem vročega olja ter uživate v hrani z manj maščobe.

Cenili boste naravno teksturo in pristen okus

Zlahka postrezite odlično pripravljeno svežo zelenjavo, morsko hrano, testenine in drugo s pametno pečico MW5100H. Edinstveno pametno tipalo vlažnosti Samsung izmeri vlažnost notranjega zraka, kar vam omogoči, da ohranite naravno teksturo in pristen okus sestavin, le s preprostim pritiskom na gumb.

Dostopnejša priprava zdrave hrane

Priročno lahko predprogramirate do 15 receptov. Preprosto lahko pripravite kakršno koli hrano – od zelenega fižola do rjavega riža, piščančjih prsi brez kosti do lososovih zrezkov na žaru, in prepričani ste lahko, da bo hrana vlažna in okusna.

Sveži jogurt kadarkoli 

Uživajte v domačem testu ali jogurtu ob kateri koli uri s funkcijo za pripravo testa in jogurta, ki vključuje napredno tehnologijo fermentacije, s katero nastavi idealno temperaturo ter vaši družini omogoči veš več izbire med odličnimi svežimi obroki.

Uporabite vsak kotiček

Pametna pečica Samsung MW5100H vam nudi možnost, da onemogočite gramofonski krožnik, da lahko uporabite celoten notranji prostor in vstavite večje jedi v obliki kvadrata.

Tehnične lastnosti

Prostornina 28 l
Otroško varovalo da
Samodejno kuhanje da
Notranjost keramična, odporna na praske in enostavna za čiščenje
Drugo možnost izbire časovnega sistema
Mere (Š x V x G) 517 x 310 x 475,6 mm
Teža 17,8 kg

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
*Če kupite Samsung pralni stroj, hladilnik, izbran model sesalnika ter vgradni aparat (pečico, ploščo, napo, pomivalni stroj, hladilnik ali mikrovalovno pečico) med 01.09. in 31.12.2020, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatne garancije) z obvezno spletno registracijo na http://www.samsung5letgarancije.si/. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje v 30 dneh od nakupa.
Servis Samsung klicni center, T: 080 697 267, od ponedeljka do petka 9:00 - 18:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.