Palični mešalnik Electrolux EHB1-6SS

Izberi barvo naprave

689180 116534 Palični mešalnik Electrolux EHB1-6SS
SPO_116534 Palični mešalnik Electrolux EHB1-6SS ELEKTROLUX HWFix stainless steel blac 74.9
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Palični mešalnik Electrolux EHB1-6SS 24 X  3,12 €

24 X  3,12 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

EHB1–6SS znanega proizvajalca Electrolux je palični mešalnik, ki se lahko pohvali z naprednim vrtljivim gumbom, ki vam omogoča gladko spreminjanje hitrosti brez prekinitve mešanja. 
V kompletu dobite vsestranske dodatke, zaradi katerih je ta palični mešalnik nepogrešljiv pripomoček pri kuhanju in peki. Rezila so iz nerjavečega jekla.

Enostavno upravljanje hitrosti

Nadzor hitrosti vam omogoča povsem gladko prilagajanje hitrosti s pomočjo vrtljivega gumba.

Vsestranski dodatki

Uresničite svoje najljubše recepte s kompletom priročnih vsestranskih nastavkov: nastavek za pire, merilna posoda, metlica in minisekljalnik.

Trpežna rezila

Komplet treh trpežnih rezil iz nerjavnega jekla za učinkovito obdelavo sestavin.

600 W motor

Zmogljiv 600-W motor, ki vašemu pasiranju zagotavlja popolno gladkost – odlično za juhe in napitke.

Tehnične lastnosti

Priključna moč 600 W
Material nerjaveče jeklo
Trubo funkcija da
Število stopenj 2
Dodatki merilna posoda 700 ml, nastavek za pire, metlica in mini sekljalnik
Dimenzije (Š x V x G) 43 x 5,5 x 5,5 cm
Teža 1,5 kg

Servis in garancija

Garancija  24 mesecev
Servis  Electrolux klicni center, T: 01 242 57 30, od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.