<span class="txt-white-desktop">A1 Domači net in TV</span> <span class="txt-white-desktop">A1 Domači net in TV</span>

A1 Domači net in TV

Spremljajte vaše najljubše TV programe tudi na paketih A1 Domači net!

S sodobno tehnološko rešitvijo smo izboljšali geografsko dostopnost ogleda televizije.
Tako lahko sedaj dobite odličen nabor TV programov, tudi z nepogrešljivim Časovnim preskokom, na vseh lokacijah z dobro pokritostjo z A1 4G/LTE signalom.

Predstavljamo ponudbo paketov A1 Domači net z opcijo TV AS LTE, ki omogoča spremljanje TV programov preko LTE omrežja.
 

Kaj je Opcija TV AS LTE?

Opcijo TV AS LTE je mogoče naročiti na paketih A1 Domači net, pri čemer kombinacija obeh storitev omogoča spremljanje TV programov preko TV digitalnega sprejemnika, povezanega na televizijski sprejemnik in internetni modem.

  • Storitev je namenjena vsem, ki na domači lokaciji nimate možnosti priklopa storitve IPTV.
  • Za delovanje je potrebna dobra pokritost z A1 4G/LTE signalom, ki zagotavlja delovanje paketov A1 Domači net, na katerih lahko vklopite opcijo za ogled TV programov.


Izbirate lahko med dvema paketoma A1 Domači net, h katerima dodate opcijo TV AS LTE:
 

 

A1 Domači net 2

hitrost do 20/5 Mbit/s
∞ prenos podatkov v SLO,
v tujini storitev ni mogoča

A1 Domači net 3

hitrost do 40/5 Mbit/s
∞ prenos podatkov v SLO,
v tujini storitev ni mogoča

Cena paketa


20,99 €/mesec

30,99 €/mesec


25,99 €/mesec

40,99 €/mesec

Cena opcije TV AS LTE 11,99 €/m 11,99 €/m
Skupna cena 32,98 €/m 37,98 €/m

Opcija TV AS LTE je na katerem koli paketu A1 Domači net prvi mesec brezplačna!

Kako deluje?

Po vklopu opcije TV AS LTE, povežite internetni modem za paket A1 Domači net, TV vmesnik in vaš TV sprejemnik ter spremljajte vaše priljubljene TV kanale preko vrhunskega A1 4G/LTE omrežja.

Kako do ponudbe?

  • Na prodajnem mestu A1 sklenite naročniško razmerje za enega od paketov A1 Domači net in izberete opcijo TV AS LTE.
  • Prejeli boste modem za internetno povezavo ter digitalni sprejemnik, ki ga za delovanje storitve A1 Domači net in TV AS LTE povežete z vašim TV sprejemnikom.
  • Želimo vam obilo zabave!

Izberite 7-dnevni brezplačni preizkus!

Ob koriščenju posebne ponudbe paketov A1 Domači net in opcije TV AS LTE na prodajnih mestih A1, vam je na voljo 7-dnevni brezplačni preizkus storitve.
Če z delovanjem niste zadovoljni, lahko naročniško pogodbo v roku 7 delovnih dni brez stroškov prekinete na prodajnem mestu A1.

Več o tem si preberite v Posebnih pogojih Brezplačni preizkus A1 Domači net in TV AS LTE

Ob vklopu opcije TV AS LTE vam bo na voljo naslednja programska shema:

SLO 1

SLO 2

SLO 3

KANAL A

POP TV

TV Celje

TV 3 Medias

NET TV

BRIO

TV Koper-Capodistria

TV Golica

Vaš Kanal

TV Veseljak

Čarli TV

KINO

Tele M

TV AS

Koroška TV

Nova 24 TV

Planet TV

RTS

RTCG

DM Sat

PTC

HRT 1

HRT 2

RAI 1

RAI 2

ARD

ZDF

ORF 1

ORF 2

GOLD

Hayat

OTO

VTV

Več o paketu A1 Domači net

Ponudbo za pakete A1 Domači net lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječi naročniki A1. Priključnina na pakete A1 Domači net je 11,99 € in se zaračuna v enkratnem znesku. Pogoj za pridobitev paketa je razpoložljivost omrežnih kapacitet, saj so paketi A1 Domači net mobilna storitev. Vsi paketi vključujejo dostop do LTE tehnologije. Hitrosti, navedene pri posameznem paketu predstavljajo najvišje možne hitrosti, dejanska hitrost je odvisna od razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Po porabi 200 GB zakupljene količine znotraj obračunskega cikla se hitrost prenosa zniža na največ 2/1 Mbit/s. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se uporabnik zavezuje, da bo A1 Domači net uporabljal na naslovu, ki ga je kot naslov uporabe navedel ob sklenitvi pogodbe. V nasprotnem primeru si A1 pridržuje pravico izklopa storitve. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike ter posebna pravila paketov, ki so skupaj s cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.  

Več Skrij

Posebni pogoji promocije

Posebna ponudba paketov A1 Domači net, ki vključuje popust na mesečno naročnino paketov A1 Domači net, je veljavna do preklica in velja za nove ter obstoječe naročnike, ki nimajo sklenjene Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti, na podlagi katere se upravičeni do nižje mesečne naročnine paketov A1 Domači net. Pogoj za sklenitev paketov A1 Domači net je razpoložljivost omrežnih kapacitet. Popust na mesečno naročnino po predmetni ponudbi velja do prekinitve naročniškega razmerja ali do sklenitve Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti, na podlagi katere naročnik pridobi pravico do nižje mesečne naročnine paketov A1 Domači net. Obstoječi naročniki ugodnosti ne dobijo avtomatično, vendar jo  lahko vklopijo na prodajnih kanalih A1. Cena naprave Huawei router B535 za 1 € velja v primeru 24 mesečne vezave na katerikoli paket A1 Domači net. Ponudbi sta med seboj združljivi. Priključnina na pakete A1 Domači net je 11,99 € in se zaračuna v enkratnem znesku. Hitrosti prenosa podatkov predstavljajo najvišje možne hitrosti. Po porabi 200 GB znotraj obračunskega cikla se hitrost prenosa zniža na največ 2/1 Mbit/s. Ponudba ni združljiva z ostalimi ugodnostmi A1. Cene vključujejo DDV. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike in Posebni pogoji za mobilne storitve ter Dodatni opis paketov A1 Domači net 1, 2 in 3, ki so skupaj s cenami storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska 134b, 1000 Ljubljana.
Več Skrij

Pogosta vprašanja

Kako deluje storitev A1 Domači net in opcija TV AS LTE?

Storitev deluje preko omrežja LTE, preko katerega paket A1 Domači net zagotavlja internetno povezavo. Za delovanje storitve TV AS LTE je potrebno med seboj povezati internetni modem (A1 Domači net), digitalni sprejemnik ter vaš TV sprejemnik.

Kdaj lahko pride do težav pri delovanju storitve TV AS LTE?

Storitev deluje brezhibno v primeru, da pasovna širina internetne povezave ni preobremenjena, ali če ni prezasedenosti omrežnih kapacitet. V primeru spremljanja TV programa ter obenem velike obremenitve brezžične internetne povezave z drugimi napravami/aktivnostmi (YouTube, videostreaming, ipd.) ali v primeru splošne preobremenjenosti omrežja, lahko začasno pride do poslabšanja kvalitete sprejema TV programov. Več informacij v zvezi z dostopom do interneta lahko najdete v Splošnih pogojih za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošnih pogojih za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike ali na A1.si/omrezje/pokritost-in-hitrost.

Ali vsa oprema, ki jo prejmem s strani A1 (internetni modem in STB), preide v mojo last po podpisu pogodbe za storitev A1 Domači net in opcijo TV AS LTE?

Digitalni sprejemnik, ki ga prejmete za spremljanje TV programov, ostaja v lasti A1, vam pa je dodeljen v uporabo za obdobje uporabe storitve TV AS LTE. Če odjavite opcijo TV AS LTE, digitalni sprejemnik vrnete podjetju A1. Za internetni modem, ki ga prejmete ob sklenitvi paketa A1 Domači net, veljajo pravila 24-mesečne vezave na paket, kar pomeni, da ste internetni modem po preteku 24-mesečne vezave odplačali, s čemer je tudi vaša last. Internetnega modema torej v nobenem primeru ne vračate, temveč v primeru predčasne prekinitve naročniškega razmerja odplačate pogodbene stroške, ki nastanejo ob predčasni prekinitvi vezave.

Več Skrij