<span class="txt-white-desktop">Mobilni internet brez skrbi</span> <span class="txt-white-desktop">Mobilni internet brez skrbi</span>

Mobilni internet brez skrbi

Naj vas visok račun ne skrbi več

Če so vas v preteklosti že presenetili visoki računi, vam za prenos podatkov odslej ni treba več skrbeti, saj vas ob povečani porabi pravočasno obvestimo in tako zaščitimo pred visokim računom.

Naj vas visok račun ne skrbi več

Preverite porabo

Porabo prenosa podatkov lahko kadar koli preverite:

  • s storitvijo Stanje: pošljite SMS s ključno besedo STANJE na številko 9443,
  • preko portala Moj A1,
  • preko aplikacije Moj A1 (na voljo za Android in iPhone),
  • preko klicnega centra na številki 040 40 40 40.


Opomba: Informacije o količinah prenesenih podatkov se sproti osvežujejo (torej v realnem času), a so lahko zaračunane z zamudo in tako še niso upoštevane v informativnem znesku za plačilo. Znesek plačila ter ostale količine za klice in sporočila se namreč še vedno osvežujejo trikrat dnevno oziroma ob prejetju informacije o uporabi Monete, storitev v tujini in po zaključenih sejah podatkovnega prenosa.

Preverite porabo

Ali je po omejitvi hitrosti podatkovni prenos brezplačen ali plačljiv?

Podatkovni prenos je po omejitvi hitrosti na 64 kbit/s, zaradi dosežene količine plačljivega prenosa podatkov (50 MB), plačljiv v skladu s trenutno veljavnim cenikom. Omejitev hitrosti preprečuje, da bi poraba hitro naraščala (npr. pri gledanju videa na napravi ali prenašanju daljših datotek) in s tem tudi strošek prenosa, medtem ko še vedno omogoča manj zahtevno delo s prenosom podatkov (npr. samodejno osveževanje aplikacij na mobilni napravi).

Več Skrij