Naročniški mobilni internet

 

Visoke količine prenosa podatkov po najnižjih cenah.

A1 Net 70 GB in A1 Net 100 GB pa poleg prenosa podatkov v domačem omrežju vključujeta tudi visoke količine prenosa podatkov v gostovanju. Uporaba paketov A1 Net je preprosta in neomejena z lokacijo ali napravo.

 • 23,99 €

  Mesečna naročnina Združi & prihrani

 • 100 GB

  Prenos podatkov

 • polna LTE hitrost
  do 150/50 Mbit/s

  Hitrost

 • Brezplačen in neomejen prenos podatkov med 00.00 in 06.00 zjutraj

 • 20,99 €

  Mesečna naročnina Združi & prihrani

 • 70 GB

  Prenos podatkov

 • polna LTE hitrost
  do 150/50 Mbit/s

  Hitrost

 • Brezplačen in neomejen prenos podatkov med 00.00 in 06.00 zjutraj

 • 13,99 €

  Mesečna naročnina Združi & prihrani

 • 30 GB

  Prenos podatkov

 • polna LTE hitrost
  do 150/50 Mbit/s

  Hitrost

 • -

  Brezplačen in neomejen prenos podatkov med 00.00 in 06.00 zjutraj

Zagotovite si popust!

Vsi naročniki paketov A1 Net, ki imate na istem mesečnem računu še katerega od drugih A1 mobilnih, TV in internet paketov, prejmete popust Združi in prihrani v višini 3 € na mesec.

Priporočamo:

Samsung

Samsung Galaxy Tab A7 LTE

Samsung Galaxy Tab A7 LTE

Novo

 

24 x 9 €

paket A1 Net 30 GB

Lenovo

Lenovo Tab E10

Lenovo Tab E10

 

139 €

paket A1 Net 30 GB

Zakup dodatnega prenosa podatkov

V kolikor količina prenosa podatkov v izbranem paketu ne bo zadostovala, so vam na voljo enkratni zakupi dodatnih količin podatkov. Prenos podatkov iz opcij Zakup velja do konca obračunskega cikla. Če uporabnik porabi prenos podatkov iz opcije Zakup, si lahko vklopi novo opcijo.

Enkratni zakup

Tudi če presežete zakupljeno količino prenosa podatkov, si normalno hitrost lahko povrnete z enkratnim zakupom določene količine.

 

Preden kupim, vedno preizkusim!

Vsem novim naročnikom na paketih A1 Net ponujamo tudi 3-dnevni preizkus.

 

Statični IP

Vklop opcije Statični IP svetujemo uporabnikom, ki imajo potrebo po naprednejših internetnih aktivnostih, kot so na primer vzpostavitve strežnika in poenostavljen oddaljen dostop do računalnika.

 

Nočno brskanje brezplačno s paketoma A1 Net 70 GB in A1 Net 100 GB

Paketa A1 net 70 GB in A1 Net 100 GB vsebujeta tudi popolnoma neomejeno in brezplačno prenašanje podatkov vsak dan med polnočjo in 6. uro zjutraj. Količine, prenesene v tem času, se ne odštevajo od zakupljenih količin.

Posebni pogoji promocije

Do nakupa tablice Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi (2016) po posebni ceni 1 € so upravičeni naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo naročniško razmerje za izbrani naročniški paket A1 Brezžični net in hkrati vključijo opcijo Neomejeni.

Več Skrij

Pogosta vprašanja

Kako lahko postanete naročniki?
Za sklenitev naročniškega razmerja potrebujete veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko. Naročniško razmerje lahko sklenete na vseh prodajnih mestih A1 ali preko spleta. Za osebe starejše od 15 let oz. mlajše od 18 let lahko naročniško razmerje sklenejo starši ali zakoniti zastopniki. Mobilni internet paketi A1 net so na voljo vsem fizičnim in pravnim osebam, pri čemer za obstoječe naročnike A1 veljajo Pogoji predčasnega nakupa telefona. Ostale informacije lahko dobite na prodajnih mestih A1 ali na telefonski številki 040 40 40 40.

Preden kupim vedno preizkusim: 3-dnevni brezplačni preizkus
Vsem novim naročnikom je ob sklenitvi naročniškega razmerja na novih paketih A1 Net ob hkratnem nakupu WiFi naprave ali USB modema na voljo obdobje tridnevnega brezplačnega preizkusa.

Kaj, če s paketom nisem zadovoljen?
V kolikor s paketom Mobilni internet oziroma napravo niste zadovoljni, lahko v 3 delovnih dneh od dneva nakupa brez razloga odstopite od Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti in Naročniške pogodbe za Mobilni internet.

Kako prekinem pogodbo?
To storite tako, da napravo nepoškodovano in v originalni embalaži vrnete na prodajno mesto A1, kjer ste ga kupili. V tem primeru vam A1 ne bo zaračunal prve mesečne naročnine in priključnine na Mobilni internet ter vam bo ob vrnitvi WiFi naprave oziroma USB modema povrnil kupnino.

Kje je na voljo 3-dnevni preizkus?
Na voljo je izključno na fizičnih prodajnih mestih A1, ponudba velja do preklica oziroma do razprodaje zalog.

V katerem omrežju je na voljo prenos podatkov v Sloveniji?
Navedene količine prenosa podatkov v EU/EEA predstavljajo omejitev pravične rabe, do katere se lahko prenos podatkov uporablja iz domačega zakupa brez dodatnega plačila. V EU/EEA območju se upoštevajo pogoji pravične rabe, ki jih lahko preverite na tej povezavi.

Kaj se zgodi, ko porabim količino podatkov iz paketa?
Ko boste porabili vključen prenos podatkov za Slovenijo vas bomo obvestili preko SMS sporočila pri 80% in 100% zakupljene količine. V kolikor boste potrebovali dodatne količine prenosa podatkov za uporabo v Sloveniji imate na voljo vklop enkratnega zakupa dodatnih količin:

 • Zakup količine 1 GB za 2,99 €
 • Zakup količine 10 GB za 7,99 €

V kolikor količine iz paketa ne porabite, pa neporabljen prenos podatkov ni prenosljiv v naslednji mesec.

Paketa A1 Net 70 GB in A1 Net 100 GB vključujeta tudi prenosa podatkov v EU/EEA. Po kakšni ceni plačam prenos podatkov ko presežem zakupljeno količino za EU/EEA?
V EU/EEA območju se upoštevajo pogoji pravične rabe, ki jih lahko preverite na tej povezavi.

Ko boste porabili vključen prenos podatkov vas bomo tudi obvestili preko SMS sporočila pri 80% in 100% zakupljene količine.

Neporabljen prenos podatkov ni prenosljiv v naslednji mesec. Cene za ostale storitve v tujini ali storitve prenosa podatkov izven območja EU/EEA za pakete, ki porabe v drugih državah sveta nimajo vključene, se zaračunajo po veljavnem ceniku za gostovanje v tujini.

V katerih državah in operaterjih izven EU/EEA lahko uporabim zakup 1 GB prenosa podatkov?
Paket A1 Net 100GB vključuje tudi 1 GB prenosa podatkov v 39 dodatnih državah sveta.

Država Operater
Albanija Vodafone
Argentina Claro
Avstralija Telstra
Belorusija A1
Brazilija Claro
Čile Claro
Dominikanska republika Claro
Egipt Vodafone
El Salvador Claro
Gvatemala Claro
Honduras Claro
Hongkong SmarTone
Izrael Partner
Izrael Pelephone
Kanada Rogers
Kanada Telus
Kanada Bell Mobility
Kitajska China Mobile
Kolumbija Claro
Koreja SK Telecom
Koreja KT Freetel
Kostarika Claro
Kuvajt Zain (MTC)
Macao CTM
Mehika Telcel
Nikaragva Claro
Nova Zelandija Vodafone
Panama Claro
Paragvaj Claro
Peru Claro
Portoriko Claro
Rusija Beeline (VimpelCom)
Rusija MegaFon
Severna Makedonija A1
Singapur SingTel
Singapur M1
Srbija Vip mobile
Srbija Telenor (Mobtel)
Šrilanka Dialog (MTN Networks)
Šrilanka Etisalat
Švica Salt
Švica Swisscom
Tajska AIS - AWN
Tajvan Chungwha
Turčija Vodafone
Turčija Turkcell
Urugvaj Claro
ZDA AT&T
ZDA T-Mobile
Združeno kraljestvo Vodafone
Združeno kraljestvo O2
 

1 GB v izbranih državah ni na voljo v satelitskih omrežjih, na ladjah in letalih.

Po porabi zakupljenih količin se prenos podatkov onemogoči. Nov zakup prenosa podatkov bo ponovno na voljo v naslednjem obračunskem ciklu.

Lahko pakete A1 Net uporabljam tudi za klice in SMS sporočila?
Opravljanje klicev in pošiljanje SMS sporočil je na paketih A1 Net omogočeno. Cena za klice v Sloveniji je 0,22 €/min in 0,22 € na SMS/MMS.

Več Skrij

Dodatno o ponudbi

Ponudbo za pakete A1 Net 30 GB, A1 Net 70 GB in A1 Net 100 GB lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječi naročniki A1. Vključena količina prenosa podatkov na paketu A1 Net 30 GB velja za prenos podatkov v omrežju A1 Slovenija (uporaba v tujini je onemogočena), pri paketu A1 Net 70 GB naročniki lahko 11.499 MB od vključene količine prenosa podatkov porabijo v gostovanju znotraj držav EU/EEA, pri paketu A1 Net 100 GB pa 12.944 MB od vključene količine prenosa podatkov v gostovanju znotraj držav EU/EEA ter 1024 MB od vključene količine prenosa podatkov v izbranih državah in omrežjih. Neporabljena količina ni prenosljiva v naslednji obračunski cikel. Po dosegu zakupljene količine znotraj obračunskega cikla je prenos podatkov onemogočen, za nadaljnjo uporabo si lahko uporabnik zakupi eno od dodatnih opcij. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Paketa A1 Net 100 GB in A1 Net 70 GB vključujeta brezplačen in neomejen prenos podatkov v domačem omrežju (izven zakupljenih količin) vsak dan med polnočjo in šesto uro zjutraj.

Do ugodnosti »Združi in prihrani« so upravičeni naročniki paketov A1 Net 30 GB, A1 Net 70 GB in A1 Net 100 GB, ki imajo hkrati na istem računu sklenjeno naročniško razmerje za še en mobilni paket ali enega izmed naslednjih TV in internet paketov A1 Kombo S, M ali L, A1 Net + TV S, M ali L, A1 Fix net, A1 Brezžični net oz. A1 Domači net 1, 2 in 3.

Za pakete A1 Net veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike ter Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.

Vse cene vključujejo DDV.

Več Skrij

Pomoč pri izbiri paketa

 • A1 Net 30 GB je za vse, ki potrebujete zmerne količine prenosa podatkov, vaša uporaba pa je omejena le na območje Slovenije
 • A1 Net 70 GB priporočamo naprednejšim uporabnikom, in tistim, ki želijo svoj paket uporabljati tudi med občasnim obiskom držav Evropske unije.
 • A1 Net 100 GB za najzahtevnejše uporabnike in popotnike, ki bi želeli uporabljati mobilni internet po celem svetu. 
Več Skrij
true 1024 si it IT http://klepet.a1.si/system/templates/chat/ 10 false