Naročniški mobilni internet Naročniški mobilni internet

Naročniški mobilni internet

Naročniški paketi Mobilni internet

Med novimi paketi A1 Hitri net lahko prav vsak uporabnik najde zase najbolj primernega. Paketi se razlikujejo glede na količine in hitrosti prenosa podatkov.
 

Paketi vključujejo uporabo LTE tehnologije

Vsi paketi že vključujejo uporabo LTE tehnologije, kar omogoča boljšo uporabniško izkušnjo na 4G omrežju, predvsem pa nižje odzivne čase pri uporabi interneta. Hitrost podatkov je omejena in odvisna od paketa.
 

Preprosto in neodvisno od lokacije ali naprave

Uporaba A1 Mobilnega interneta je preprosta in neomejena z lokacijo ali napravo. Vsem novim naročnikom na paketih A1 Hitri net ponujamo tudi 3-dnevni preizkus.

a

 

 

A1 Hitri net S

izberi in sestavi paket

A1 Hitri net M

izberi in sestavi paket

A1 Hitri net L

izberi in sestavi paket
Mesečna naročnina 7,99 €/m 11,99 €/m
8,99 €/m
20,99 €/m
15,99 €/m
Prenos podatkov 1 GB 10 GB 20 GB
Hitrost prenosa podatkov do 10/3 Mbit/s do 40/5 Mbit/s do 150/50 Mbit/s
Mobilna TV A1 NOW - 3 mesece brezplačno 6 mesecev brezplačno
Število A1 dodatnih SIM kartic za souporabo podatkov doma (A1 2.SIM) do 2 kartici za 5,00 €/m (na SIM) do 2 kartici za 5,00 €/m (na SIM) do 2 kartici za 5,00 €/m (na SIM)
LTE
Sestavi si paket Sestavi si paket Sestavi si paket
 
Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.

Zakup dodatnega prenosa podatkov

Po porabljeni vključeni količini zakupljenih podatkov si lahko zakupite dodatne količine podatkov.

Enkratni zakup

Tudi če presežete zakupljeno količino prenosa podatkov, si normalno hitrost lahko povrnete z enkratnim zakupom določene količine.
2,99€/m
1 GB

Pošljite SMS na 4040 z vsebino ZAKUP 1GB

SPO_Zakup_1GB SPO_Zakup_1GB Zakup 1 GB
7,99€/m
10 GB

Pošljite SMS na 4040 z vsebino ZAKUP 10GB

SPO_Zakup_10GB SPO_Zakup_10GB Zakup 10 GB

Zakup 1 GB je na voljo na vseh treh paketih A1 Hitri net. Zakup 10 GB pa na paketih A1 Hitri net M in A1 Hitri net L.

Prenos podatkov iz opcij Zakup velja do konca obračunskega cikla. Če uporabnik porabi prenos podatkov iz opcije Zakup, si lahko vklopi novo opcijo.

Več Skrij

Nočna opcija

Brezplačen in neomejen prenos podatkov vsak dan med polnočjo in 6.uro zjutraj za naročnike paketov Mobilni internet.
9€/m

0:00 do 6:00 - ne črpa zakupljenih količin

SPO_Night_Option SPO_Night_Option Nočna opcija

Nočna opcija je na voljo za vse naročniške pakete A1 ORTO, A1 Začetni, A1 Svobodni, kot tudi stare pogovorne pakete. Na voljo je tudi za vse naročniške pakete Mobilni internet (A1 Hitri net S, M, L). Vklopiti jo je mogoče tudi na starih paketih Mobilni internet ter naročniških paketih za poslovne uporabnike.

Posebna ponudba paketov A1 Hitri net M in L

Posebna ponudba paketov A1 Hitri net M in L je veljavna do vključno 20. 6. 2017 in velja za nove in po pogojih Predčasnega odplačila naprave obstoječe naročnike paketov A1 Hitri net M in L ob sklenitvi 24-mesečne vezave na enega od navedenih paketov s katerokoli tablico ali drugo napravo za prenos podatkov v ponudbi A1. Popust na mesečno naročnino, ki na paketu A1 Hitri net M znaša 3 € na mesec in na paketu A1 Hitri net L znaša 5 € na mesec velja od začetka in do izteka 24 mesečne vezave. Po izteku vezave, v kateri velja popust na mesečno naročnino, začnejo veljajo redne cene za posamezne pakete. Priključnina na pakete A1 Hitri net M in L je 11,99 € in se zaračuna v enkratnem znesku. Ponudba ni združljiva z ostalimi ugodnostmi A1. Cene vključujejo DDV. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike in Posebni pogoji za mobilne storitve ter Dodatni opis paketov A1 Hitri net, ki so skupaj s cenami storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska 134b, 1000 Ljubljana.

Več Skrij

Več o paketih A1 Hitri net

Ponudbo za pakete A1 Hitri net lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječi naročniki A1. Vključena količina prenosa podatkov znotraj paketov velja za prenos podatkov v omrežju A1 Slovenija. Neporabljena količina ni prenosljiva v naslednji obračunski cikel. Po dosegu zakupljene količine znotraj obračunskega cikla je prenos podatkov onemogočen, za nadaljnjo uporabo si lahko uporabnik zakupi eno od dodatnih opcij. Cena za klice v Sloveniji je 0,22 €/min in 0,2 € na SMS/MMS. Več informacij o cenah ostalih storitev, storitev v tujini, cenah izven zakupljenih količin, pogojih ponovne vezave za obstoječe naročnike, ter pogojih ponovne vezave za obstoječe naročnike,, ter pogoji ponudbe ob 12-mesečni vezavi, dobite na prodajnih mestih A1, na A1.si ali telefonski številki 040 40 40 40 (brezplačna številka za uporabnike A1). Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij

Kako lahko postanete naročniki?

Naročniški paketi Mobilni internet so namenjeni vsem fizičnim in pravnim osebam. Za sklenitev naročniškega razmerja potrebujete veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko. Naročniško razmerje lahko sklenete na vseh prodajnih mestih A1 ali preko spleta.

Za osebe starejše od 15 let oz. mlajše od 18 let lahko naročniško razmerje sklenejo starši ali zakoniti zastopniki.

Ostale informacije lahko dobite na prodajnih mestih A1 ali na telefonski številki 040 40 40 40.

Več Skrij

Preden kupim vedno preizkusim: 3-dnevni brezplačni preizkus

Tridnevni preizkus velja le za nove naročnike A1, ob sklenitvi naročniškega razmerja na enem od novih paketov Mobilni internet in hkratnem nakupu WiFi naprave ali USB modema. V kolikor s paketom Mobilni internet oziroma napravo niste zadovoljni, lahko v 3 delovnih dneh od dneva nakupa brez razloga odstopite od Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti in Naročniške pogodbe za Mobilni internet. To storite tako, da napravo nepoškodovano in v originalni embalaži vrnete na prodajno mesto A1, kjer ste ga kupili. V tem primeru vam A1 ne bo zaračunal prve mesečne naročnine in priključnine na Mobilni internet ter vam bo ob vrnitvi WiFi naprave oziroma USB modema povrnil kupnino. Na voljo je izključno na fizičnih prodajnih mestih A1, ponudba velja do preklica oziroma do razprodaje zalog. 
Več Skrij
true 1024 si it IT http://klepet.simobil.si/system/templates/chat/ 10 false