<span class="txt-white-desktop">A1 Net dnevni</span> <span class="txt-white-desktop">A1 Net dnevni</span>

A1 Net dnevni

Plačajte samo, če uporabljate!

Paket A1 Net dnevni omogoča prenovljeno izkušnjo uporabe interneta na tablici, prenosnem računalniku ali na drugih napravah za mobilni internet, kjer se vam uporaba interneta zaračuna samo za dni, ko ga dejansko uporabljate! Omogoča brezžično povezavo, s tem pa takojšen, kakovosten in enostaven dostop do interneta.

 

Enostaven priklop!

Paket A1 Net dnevni omogoča takojšen priklop brez kablov, fizičnih posegov, vrtanja in vozlov žic. Vse, kar potrebujete je električna energija in ustrezna 3G ali 4G/LTE pokritost! Napravo enostavno priključite na električno omrežje in WiFi že deluje!

 • 1,99 €

  Cena za dan uporabe

 • Prenos podatkov v Sloveniji

 • 4/2 Mbit/s

  Hitrost

 •  

Paket A1 Net dnevni:

 • vključuje neomejene količine prenosa podatkov na dan uporabe
 • je brez mesečne naročnine in fiksnih stroškov
 • storitev se zaračuna na dan uporabe, ko preko prenosa podatkov vzpostavite prvo internetno sejo
 • cena 1,99 € velja za cel dan uporabe neomejenega prenosa podatkov (od 00.00 – 24.00). V dneh, ko ne uporabljate prenosa podatkov, se storitev ne zaračuna

 

Priporočamo za:

 • uporabo na počitniškem domu
 • trenutke, ko napravo za internet odnesete s sabo na pot
 • uporabnike, ki interneta na dodatni napravi ne uporabljajo vsak dan v mesecu

Pogosta vprašanja

Kako lahko postanete naročniki?

Naročniški paket A1 Net dnevni je namenjen vsem fizičnim in pravnim osebam, ponudbo pa lahko izkoristite vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa telefona tudi obstoječi naročniki A1. Za sklenitev naročniškega razmerja potrebujete veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko. Naročniško razmerje lahko sklenete na vseh prodajnih mestih A1 ali preko spleta. Za osebe starejše od 15 let oz. mlajše od 18 let lahko naročniško razmerje sklenejo starši ali zakoniti zastopniki. Ostale informacije lahko dobite na prodajnih mestih A1 ali na telefonski številki 040 40 40 40.

Lahko paket A1 Net dnevni uporabljam tudi za klice in SMS sporočila?

Opravljanje klicev in pošiljanje SMS sporočil je na paketih A1 Net Neskončni in A1 Net dnevni omogočeno v Sloveniji. Cena za klice v Sloveniji je 0,22 €/min in 0,22 € na SMS/MMS.

Lahko paket A1 Net dnevni uporabljam v tujini?

Ne, uporaba za paket je omejena na območje Slovenije. V kolikor potrebujete paket, ki uporabo omogoča tudi v tujini, vam priporočamo paketa A1 Net 70 GB in A1 Net 100 GB.

Več Skrij

Dodatno o ponudbi

Paket A1 Net dnevni omogoča neomejene količine prenosa podatkov v omrežju A1 Slovenija ter se obračuna za vsak dan uporabe po ceni 1,99 EUR/dan. Na paketu je omogočen dostop do omrežja LTE s hitrostjo do 4/2 Mbit/s. Porabljene količine do 5 Mb/dan se ne obračunajo. Priključnina na paket stane 11,99 € in se zaračuna v enkratnem znesku. Paket je namenjen običajni uporabi storitev. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Uporaba v tujini je onemogočena. V primeru, da uporabnik 12 mesecev ne uporablja paketa A1 Net dnevni, si A1 pridržuje pravico deaktivacije storitve.

Za paketa veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike ter Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Vse cene vključujejo DDV. 

Več Skrij