Paket A1 Neskončni net Paket A1 Neskončni net

Paket A1 Neskončni net

Paket A1 Neskončni net omogoča popolno svobodo pri uporabi interneta na tablici ali prenosnem računalniku.

Z neomejenim prenosom podatkov lahko dostopate do interneta kjerkoli in kadarkoli ter brez nepotrebnega iskanja javnih WiFi točk. Istočasno pa ste lahko brez skrbi, saj prenosa podatkov ne bo zmanjkalo.

Paket vključuje uporabo LTE tehnologije, kar omogoča boljšo uporabniško izkušnjo na 4G omrežju, predvsem pa nižje odzivne čase pri uporabi interneta. Hitrost prenosa podatkov je omejena, količina pa resnično neomejena.

 

 

A1 Neskončni net

Mesečna naročnina 19,99 €/m
16,99 €/m
Prenos podatkov
Hitrost prenosa podatkov 4/2 Mbit/s
LTE a
   

Želite poleg paketa tudi napravo? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku. Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.

Za popolno doživetje neomejenega interneta, priporočamo enega izmed odličnih tabličnih računalnikov ali WiFi napravo po izjemnih akcijskih cenah:

Huawei E5180 webcube

Huawei E5180 webcube

1 €
Na paketu
A1 Neskončni net
Barve na voljo
Lenovo Tab 2 A10-30

Lenovo Tab 2 A10-30

24 X  2 €
Na paketu
A1 Neskončni net
Barve na voljo

Več o paketu A1 Neskončni net

Ponudbo za paket A1 Neskončni net lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječi naročniki A1. Na paketu je omogočena neomejena uporaba prenosa podatkov v omrežju A1 Slovenija. Omogočen je dostop do omrežja LTE s hitrostjo do 4/2 Mbit/s. Cena za klice v Sloveniji je 0,22 € na minuto in 0,22 € na SMS/MMS. Cene naprav za mobilni internet veljajo ob vezavi za 24 mesecev na paketu A1 Neskončni net. Cene naprav za mobilni internet so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, od katerih stranka prvi obrok poravna ob nakupu naprave na prodajnem mestu, nato pa se obroki mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve A1 Slovenije. Več informacij, tudi o Pogojih uporabe paketov Mobilni internet, cenah ostalih storitev, storitev v tujini, cenah izven zakupljenih količin, pogojih ponovne vezave za obstoječe naročnike ter pogojih ponudbe ob 12-mesečni vezavi dobite na prodajnih mestih A1, na A1.si ali telefonski številki 040 40 40 40 (brezplačna številka za uporabnike A1). Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij

Več o posebni ponudbi A1 Neskončni net

Posebna ponudba znižane cene za paket A1 Neskončni net (redna cena 19,99 €/mesec, akcijska cena 16,99 €/mesec) je veljavna do 31. 8. 2017 in jo lahko uveljavljajo vsi novi naročniki paketa A1 Neskončni net, ki sklenejo novo naročniško pogodbo brez vezave ali z vezavo za 24 mesecev z nakupom tablice ali druge naprave za mobilni internet. Akcijska cena bo veljavna 24 mesecev od sklenitve pogodbe. Na navedenem paketu je omogočena neomejena uporaba prenosa podatkov v omrežju A1 ter dostop do omrežja LTE s hitrostjo do 4/2 Mbit/s. Cena za klice v Sloveniji je 0,22 €/min in 0,22 € na SMS/MMS. Cene naprav za mobilni internet veljajo najmanj do 31. 8. 2017, ob pogoju, da so naprave na zalogi in ob vezavi za 24 mesecev na paketu A1 Neskončni net. V primeru da so cene naprav za mobilni internet razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, stranka prvi obrok poravna ob nakupu naprave na prodajnem mestu, nato pa se obroki mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve. Za storitve veljajo Splošni pogoji in Posebni pogoji paketov Mobilni internet, ki so skupaj s cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin dostopni na prodajnih mestih A1, na A1.si ali telefonski številki 040 40 40 40 (brezplačna številka za uporabnike A1). Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij