<span class="txt-white-desktop">A1 Net neskončni</span> <span class="txt-white-desktop">A1 Net neskončni</span>

A1 Net neskončni

Paket A1 Net neskončni omogoča popolno svobodo pri uporabi interneta na tablici, prenosnem računalniku ali na drugih napravah za mobilni internet. Z neomejenim prenosom podatkov lahko dostopate do interneta kjerkoli in kadarkoli ter brez nepotrebnega iskanja javnih WiFi točk. Paket vključuje uporabo LTE tehnologije, kar omogoča boljšo uporabniško izkušnjo na 4G omrežju, predvsem pa nižje odzivne čase pri uporabi interneta

Enostaven priklop!

Paket A1 Net neskončni omogoča takojšen priklop brez kablov, fizičnih posegov, vrtanja in vozlov žic. Vse, kar potrebujete je električna energija in ustrezna 3G ali 4G/LTE pokritost! Napravo enostavno priključite na električno omrežje in WiFi že deluje!

  • Prenos podatkov v SLO

  • 4/2 Mbit/s

    Hitrost prenosa podatkov

  • LTE

  •   

Priporočamo za:

  • Uporabo na počitniškem domu ali v lastni pisarni (kot nadomestek fiksne internetne povezave).
  • Uporabnike, ki dnevno potrebujejo velike količine prenosa podatkov.

Pogosta vprašanja

Kako lahko postanete naročniki?
Naročniška paketa A1 Net neskončni je namenjen vsem fizičnim in pravnim osebam, ponudbo pa lahko izkoristite vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa telefona tudi obstoječi naročniki A1. Za sklenitev naročniškega razmerja potrebujete veljaven osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko. Naročniško razmerje lahko sklenete na vseh prodajnih mestih A1 ali preko spleta. Za osebe starejše od 15 let oz. mlajše od 18 let lahko naročniško razmerje sklenejo starši ali zakoniti zastopniki. Ostale informacije lahko dobite na prodajnih mestih A1 ali na telefonski številki 040 40 40 40.

Lahko pakete A1 Net uporabljam tudi za klice in SMS sporočila?
Opravljanje klicev in pošiljanje SMS sporočil je na paketu A1 Net neskončni  omogočeno v Sloveniji. Cena za klice v Sloveniji je 0,22 €/min in 0,22 € na SMS/MMS.

Lahko paket A1 Net neskončni uporabljam v tujini?
Ne, uporaba za paket je omejena na območje Slovenije. V kolikor potrebujete paket, ki uporabo omogoča tudi v tujini, vam priporočamo paketa A1 Net 70 GB in A1 Net 100 GB.

Več Skrij

Dodatno o ponudbi

Paket A1 Net neskončni omogoča neomejene količine prenosa podatkov v omrežju A1 Slovenija. Omogočen je dostop do omrežja LTE s hitrostjo do 4/2 Mbit/s. Paket je namenjen običajni uporabi storitev. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Uporaba v tujini je onemogočena.  

Za paket veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike ter Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Vse cene vključujejo DDV. 

Več Skrij