Zakuhali smo odlično ponudbo z internetom in TV-storitvami! Za vas smo pripravili pakete A1 Net + TV, v katerih vas čakajo vse največje nogometne lige in zabavne VOYO vsebine. To pomeni, da se z našimi paketi zabava in navijanje nikoli ne končata. Katerikoli paket A1 Net + TV dobite sedaj za 19,99 € na mesec za prvo leto, brez vezave in - samo pri A1 - z vključenim VOYO!

190 televizijskih programov

"Pa kaj mi bo toliko kanalov," morda porečete, potem pa strmite v izklopljen televizor, ker nimate športnega programa, kjer v tistem trenutku predvajajo vam tako pomembno nogometno tekmo. Ali pa ne morete doživeti navdušujoče premiere nove BBC-serije. Ali pa se vsi okoli vas pogovarjajo o tistem odštekanem resničnostnem šovu, ki se pač vrti na programu, za katerega ste bili prepričani, da ga ne nucate.

Televizija
Kaj pa danes gledamo? VSE!

Na koncu bi pa še otroci radi gledali risanke na JimJamu, prijatelji vam predlagajo ogled intervjuja na hrvaški RTL, sorodniki bi med obiskom poslušali stare gradske na Jugotonu, žgečka pa vas še nova sezona Živih mrtvecev na Foxu. Pa recite, da dodatni televizijski programi niso vedno dobrodošli.

Oglasno mesto

Časovni zamik

Ko imate enkrat na dosegu TV-daljinca kopico čudovitih programov, je skoraj nujno, da lahko večino teh gledate tudi s časovnim zamikom. "Za nazaj," kot bi rekla naša nona, ki vedno zaspi sredi oddaje V petek zvečer in jo potem gleda v soboto med kuhanjem kosila.

Časovni zamik vam omogoči, da linearno televizijo prilagodite svojemu urniku. Poročila pogledate takrat, ko imate čas, vzporedne tekme in športne dogodke si razvrstite po prioriteti, vedno pa lahko gledate pretekle vsebine tudi sredi noči, kadar vas tare nespečnost ali pa ste le na vrsti za dežurstvo.

Voyo

Vam kar povemo, kako je s to platformo Voyo – ko jo enkrat imaš, ne veš, kako si lahko živel brez. In zdaj je kar del TV + Net paketa! Voyo  se je v preteklih letih razvil v mogočno streaming ponudbo hiše POP TV in danes vključuje uspešne serije, vrhunske filme, izbrane športne vsebine, predvsem pa celotno njihovo domačo produkcijo – od resničnostnih šovov (ki jih potem gledate dan prej kot tisti brez Voyo) in informativnih oddaj do nepogrešljivih slovenskih serij. Ste vedeli, da je Ja, Chef! podrl vse rekorde gledanosti in da je bila na Voyo vsaka sezona (od treh do zdaj) na ogled takoj in v celoti? No, takšne stvari se vam potem dogajajo, ko imate enkrat Voyo.

Chef
Najbolj popularen nož in najbolj popularen chef na VOYO

Aja, še to – Voyo ima v ločenih profilih še cel kup risank, da lahko najmlajše kadarkoli zamotite z vedno novimi, kakovostno sinhroniziranimi animiranimi dogodivščinami, hkrati pa je na voljo še izobraževalni program 5ka, ki je v bistvu kot zabavna šola na velikem zaslonu. Da ne bo televizija samo za Spidermane in Ninja želve.

Hitrejši internet

Pri internetu brzina šteje. To vemo. Da lahko dodobra žanjemo vse, kar nam ponujajo preostale tri dobrote v paketu, hočemo, da se nam internet vrti na najvišjih obratih. Hiter namig: pokličite na A1 (na brezplačno telefonsko številko 040 40 40 40) in preverite, ali vam lahko priklopijo optiko, da boste švigali po spletu s svetlobno hitrostjo in streamali filme in serije v največji ločljivosti na vseh napravah v hiši naenkrat. Zakaj bi vam štekal ogled aufbiksov v novi UFC-sezoni samo zato, ker žena binga 2. sezono serije Sekirca v med? Hitri internet je najboljše zagotovilo za veselje in mir v celi familiji.

Fotografije: A1/Voyo promo