Izbira poletja

Ugodno: do 130 € popusta na izbrane izdelke!

Novo v Nakupovalnici

Z nakupom sesalnika Electrolux do priročnega darila

 • Kako do darila?

  Med 1.3. in 31.5. ob nakupu izbranih sesalnikov Electrolux dobite še priročno darilo!
  Ob nakupu Brezžični sesalnik Electrolux PQ91-ANIMS breplačno dobite ročni mešalnik ESM3310. Ob nakupu pokončnega baterijskega sesalnika 2v Electrolux WQ61-46DB, sesalnika z vrečko Electrolux EUOC9GREEN ali sesalnika z vrečko Electrolux EUSC64-EB pa brezplačno dobite palični mešalnik E3HB1-4GG.

  Kako do darila?
  1.    V času promocuje kupite izdelek Electrolux, ki je zajet v promocijo.
  2.    Svoj nakup registrirajte na spletu na www.electrolux.si (pod ''Promocije'') in priložite fotografijo dokazila o nakupu (račun) ter fotografijo tipske ploščice kupljene naprave.
  3.    Če so izpolnjeni vsi zgornji pogoji in so podatki pravilno vneseni, bo na vaš domač naslov prispelo darilo.
  Akcija traja od 1. 3. 2022 do 31. 5. 2022 ali do razprodaje zalog. Prijave je treba oddati na www.electrolux.si najkasneje 5 dni po koncu promocije, torej do 5. 6. 2022. Več informacij najdete na www.electrolux.si ali AvteraAV@avtera.si.

  Posebni pogoji promocije
   

Kako poteka nakup na obroke?

1. Izbor naprave

V spletni Nakupovalnici, v A1 Live Shopu, v najbližji A1 poslovalnici ali prek telefonske prodaje izberite in naročite želeni izdelek.

2. Podpis pogodbe

Ob nakupu prek spleta ali telefona pogodbo podpišete digitalno ali pa vam jo dostavimo na dom. Ob nakupu v poslovalnici pogodbo podpišete na licu mesta.

3. Prevzem naprave

Dostavna služba vam izbrani izdelek brezplačno dostavi na dom.

4. Plačilo naprave

Napravo odplačujete obročno na svojem mesečnem A1 računu.

 • Posebni pogoji

 • Pogosta vprašanja

  Kdo lahko kupi naprave na obroke?
  Naprave na obroke lahko kupite obstoječi naročniki mobilnih ali fiksnih storitev A1, ki imate sklenjeno naročniško razmerje najmanj 6 mesecev in imate poravnane vse zapadle obveznosti na vašem naročniškem razmerju.

  Ali lahko kupim napravo če sem naročnik mobilnih ali fiksnih storitev A1 manj kot 6 mesecev?
  Nakup naprave na obroke je omogočen tudi v primeru, ko je naročniško razmerje za mobilne ali fiksne storitve aktivno manj kot 6 mesecev.  V primeru nakupa naprave v vrednosti nad 150 € z DDV je potrebno ob nakupu naprave takojšno plačilo v višini 20% vrednosti naprave, preostali znesek pa se porazdeli glede na izbrano število obrokov. V primeru nakupa naprav v vrednosti do 150 € z DDV takojšnje plačilo ni potrebno.

  Kaj potrebujem za nakup naprave na obroke?
  Za nakup naprave na obroke je potrebno skleniti Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Pogodbo lahko sklenete na kateremkoli prodajnem mestu A1, kjer se identificirate z osebnim dokumentom. Naročilo za izbrano napravo lahko oddate tudi prek spletne Nakupovalnice na povezavi A1.si/Nakupovalnica, v A1 Live Shopu na A1.si/LiveShop ali prek telefonske številke 040 40 40 45. V tem primeru pogodbo prejmete na vaš naslov, dostavljavcu pokažete osebni dokument in podpišete pogodbo. Ob spletnem nakupu lahko pogodbo podpišete tudi digitalno ali pa vam jo dostavimo na dom.

  Koliko naprav lahko kupim na obroke?
  Na enem naročniškem razmerju lahko kupite največ 5 naprav na obroke. Skupni znesek mesečnega obroka vseh naprav ne sme biti višji od 150,00 € z DDV. Znesek mesečnega obroka za vaš mobilni telefon v to ni vključen.

  Na kakšen način plačam napravo?
  Napravo je možno plačati obročno na mesečnem računu za storitve A1 ali v enkratnem znesku s plačilom preko kreditne kartice (spletni nakup) oz. na prodajnem mestu. Obroke lahko kadarkoli predčasno poplačate na kateremkoli prodajnem mestu A1.

  Na koliko obrokov lahko kupim napravo?
  Napravo lahko kupite na 3, 6, 12 ali 24 obrokov.

  Kje lahko kupim naprave na obroke?
  Naprave lahko kupite v spletni Nakupovalnici na povezavi A1.si/Nakupovalnica, na kateremkoli prodajnem mestu A1, v A1 Live Shopu na A1.si/LiveShop in prek številke 040 40 40 45, medtem ko se za ponakupna vprašanja obrnete na 040 40 40 40.

  Ali je potrebno prvi obrok poravnati na prodajnem mestu?
  Ne, vsi obroki se obračunajo na mesečnem računu za storitve A1.

  Ali dobim pisno, elektronsko ali SMS obvestilo, ko bom odplačal vse obroke?
  Ne, po poplačilu vseh obrokov za napravo ne prejmete nobenega obvestila, enostavno se bremenitev vašega računa zaključi.

  Ali lahko predčasno poplačam obroke za napravo?
  Obroke lahko predčasno poplačate na kateremkoli prodajnem mestu A1.

  Ali lahko predčasno prekinem naročniško razmerje? Kaj se zgodi z obroki?
  Naročniško razmerje lahko predčasno prekinete. V tem primeru se vsi preostali obroki za napravo obračunajo na zadnjem mesečnem računu za storitve A1.

  V kolikšnem času prejmem naročeni izdelek?
  Trudimo se, da bo izdelek na vašem naslovu v najkrajšem možnem času. Naročena naprava bo praviloma dostavljena v roku 5 delovnih dni, najkasneje pa v roku 30 dni od sklenitve pogodbe.

  Kaj če me ob dostavi pošiljke ni doma?
  Dan pred dostavo izdelka boste s strani dostavne službe prejeli SMS obvestilo o dostavi naprave skupaj s sprejemno številko. Pošiljki lahko sledite na povezavi sledenje.posta.si. Na dan dostave boste ponovno prejeli SMS obvestilo o dostavi naprave. Če ob obisku dostavne službe ne boste dosegljivi, lahko na podlagi prejetega obvestila pošiljko osebno prevzamete na pristojni pošti še 15 koledarskih dni. Po tem roku se pošiljka vrne pošiljatelju. Blaga ni mogoče naročiti poštno ležeče, dostava pa je omejena na ozemlje Republike Slovenije.

  Kakšen je strošek dostave?
  Dostava je za naročnike A1 brezplačna.

  Pošiljka je poškodovana. Kaj storim?
  Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je izdelek ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da ob sami dostavi naprave (v kolikor je poškodba takoj vidna) izpolnite Zapisnik o poškodovani pošiljki pri dostavljalcu oz. pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto takoj, ko opazite poškodbo oz. najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.
  O poškodovani pošiljki nas obvestite tudi na e-naslov info@A1.si ali po telefonu na številko 040 40 40 40. Ob prijavi škode bomo potrebovali tudi fotografije paketa, embalaže (notranje in zunanje), poškodovanega artikle, dostavnice in pa opis poškodbe.
  OPOZORILO: Shranite originalno embalažo, saj jo v primeru uveljavljanja transportne poškodbe nujno potrebujete.

  Kaj v primeru okvare izdelka?
  V primeru, da bi imeli težavo z napravo/opremo, ki ste jo kupili pri A1, vam svetujemo, da garancijo uveljavljate neposredno pri pooblaščenem servisu. Stvarno napako lahko uveljavljate na prodajnem mestu A1.

  Kam lahko odnesem napravo na popravilo?
  Podatki o pooblaščenih serviserjih se nahajajo pri opisu posamezne naprave oziroma v dokumentaciji prodajnega kompleta.

  Kje lahko pogledam pretekle nakupe naprav?
  Svoje pretekle nakupe in podatke o preostalih obrokih si lahko ogledate v aplikaciji Moj A1 oz. na povezavi moj.a1.si.
 • Posebni pogoji promocije 'Z nakupom sesalnika Electrolux do priročnega darila'

  Ponudba „Electrolux darilo ob nakupu", ki jo organizira Electrolux d.o.o., Slavonska avenija, 6A, Zagreb in podpira A1 Slovenija, velja v obdobju nakupa enega izmed izbranih Electrolux sesalnikov od od 1. 3. 2022 do vključno 31. 5. 2022 ali v krajšem obdobju, če zaloge daril poidejo pred iztekom omenjenega (načrtovanega) obdobja promocije. Zasebni uporabniki, ki se v promocijskem obdobju odločijo za nakup brezžični sesalnik Electrolux PQ91-ANIMS ob nakupu prejmejo ročni mešalnik ESM3310, medtem ko kupci pokončnega baterijskega sesalnika 2v1 Electrolux WQ61-46DB, sesalnika z vrečko Electrolux EUOC9GREEN, sesalnika z vrečko Electrolux EUSC64-EB prejmejo palični mešalnik E3HB1-4GG. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogoj za uveljavljanje pravice do darila je uspešna registracija preko spletne strani https://www.electrolux.si/local/promotions/darilo-ob-nakupu-sesalnika-2022/ najkasneje do 5. 6. 2022. Dostava daril uporabnikom, ki ste se uspešno registrirali preko spletne strani www.electrolux.si v skladu s temi pravili, bo opravljena najkasneje v 30 dneh od registracije na naslov, naveden med registracijo na ozemlju Republike Slovenije. Stroške dostave daril krije organizator. Podrobnejša navodila za registracijo in pogoji za prejem darila so navedeni na povezavi https://www.electrolux.si/local/promotions/darilo-ob-nakupu-sesalnika-2022/ . Vse navedene cene vsebujejo DDV. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.
 • Posebni pogoji promocije 'Do 130 € popusta'

  Posebna ponudba velja v obdobju med 25. 04. 2022 do vključno 30. 05. 2022 in vključuje 115 EUR (z DDV) popusta na Toshiba Dynabook C50-H-11J i5-1035G1/8GB/512GB/W10H (EAN: 4062507125248), Toshiba Dynabook C50-H-11E i5-1035G1/8GB/256GB/W10H Črn (EAN: 4062507125217), 85 EUR (z DDV) popusta Toshiba Dynabook C50-H-11G i3-1005G1/8GB/256GB/W10H (EAN: 4062507125149), Toshiba Dynabook C50-H-10W i3-1005G1/8GB/256GB/NO OS (EAN: 4062507137159), 130 EUR (z DDV) popusta PCX EXPERT i5 11400F/16GB/SSD500GB/1TB/GTX 1660 6GB in monitor Samsung (EAN:  3831124900283), 35 EUR (z DDV) popusta HP Laptop 15s-fq2029nm i5-1135G7/8GB/SSD 512GB/15,6''FHD SVA/W10Home (EAN: 195697611223), 50 EUR (z DDV) popusta HP 15s-fq2030nm i3-1115G4/8GB/SSD 512GB/15,6''FHD SVA/W10Home (EAN: 195697611353), 21 EUR (z DDV) popusta Fitbit Sense - WHITE/GOLD Steel (EAN: 811138036973), Fitbit Sense - CARBON/GRAPH. Steel (EAN: 811138036980), 10 EUR (z DDV) popusta Fitbit Versa 2 - BLACK/CARBON (EAN: 811138036690), Fitbit Versa 2 - Stone/Mist Grey (EAN: 811138036713), 16 EUR (z DDV) popusta Withings Scanwatch 42mm – White (EAN: 3700546706424), Withings Scanwatch 42mm - BlackSLATEGARMIN (EAN: 3700546706431. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 niso združljivi z ostalimi promocijami in niso izplačljivi v gotovini. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti v spletni trgovini A1. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.
 • Pogoji ponudbe 'Izbira poletja'

  Ponudba »Izbira poletja« velja v obdobju od 4. 5. 2022 do vključno 30. 6. 2022 oz. do razprodaje zalog. Ponudba vključuje 70,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave Prenosna klima Electrolux EXP26U338CW (EAN: 7332543587544); 30,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave Brezžični sesalnik Dyson V8 Absolute+ (EAN: 5025155051634); 100,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave Osebni računalnik ANNI Gamer Zoltroid R5-5600G / GTX 1650 (EAN: 3830035871194) ter 20,00 € popusta na redno ceno izbrane naprave Panasonic počasni sokovnik MJ-L501KXE (EAN: 5025232891931).  Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.
 • Pogoji ponudbe "Nagrajujemo vaš nakup"

  Posebna ponudba »Nagrajujemo vaš nakup« velja v obdobju od 4. 5. 2022 do vključno 31. 5. 2022 oz. do razprodaje zalog in vključuje brezplačen nahrbtnik Suisswin za prvih 1000 kupcev opreme na obroke, ob nakupu katerekoli naprave, na voljo v A1 Nakupovalnici v vrednosti najmanj 150,01 EUR (z DDV). Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke. Akcijska cena naprav je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na A1 računih. Popusti ne morejo biti izplačani v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo ter niso združljivi z ostalimi popusti in akcijami. Nahrbtniki bodo naročnikom, ki ustrezajo pogojem akcije, odpremljeni v roku 30 dni od podpisa naročila opreme na obroke iz A1 Nakupovalnice. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za odobritev nakupa opreme na obroke, cen opreme in ponudbe. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob naročilu opreme od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o nakupu opreme je možno skleniti na kateremkoli prodajnem mestu A1, v spletni trgovini A1, prek telefonske prodaje ali prek prodaje zunaj poslovnih prostorov. Pogodba o nakupu opreme je sklenjena in velja, ko jo podpiše zadnja izmed pogodbenih strank in ko jo prejme zadnja izmed pogodbenih strank. Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o nakupu opreme na obroke, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe o nakupu opreme na obroke, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Cene opreme so v EUR in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročnikovega naročila. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.