Microsoft Xbox One X 1TB + Gears 5

Izberi barvo naprave

684798 116268 Microsoft Xbox One X 1TB + Gears 5
SPO_116268 Microsoft Xbox One X 1TB + Gears 5 MICROSOFT HWFix BLACK 410
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Microsoft Xbox One X 1TB + Gears 5 24 X 17,08 €

24 X 17,08 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW

Začutite resnično 4K moč - najzmogljivejša igralna konzola na svetu. Microsoft predstavlja novo generacijo igranja z najsodobnejšo igralno konzolo Xbox One X. Zdaj v priročnem paketu z igro Gears 5.

Xbox One X je najnaprednejša Microsoftova igralna konzola do sedaj. Ima za 40% več moči kot vse konzole, ki so na trgu do sedaj. Vgrajen ima notranji pomnilnik s kapaciteto 1 TB. Na njej lahko igrate najnovejše igre in gledate video vsebine v najboljši ločljivosti Ultra HD ter uživate v bogatejših barvah zahvaljujoč tehnologiji visokega dinamičnega razpona. Brezžični igralni plošček nudi še boljši oprijem, več udobja in deluje prek povezave Bluetooth, ki je združljiva z drugimi napravami, ki imajo nameščen operacijski sistem Windows 10.

Tehnične lastnosti

Trdi disk 1 TB
Optični pogon BluRay
Priljučki  2x HDMI, 3x USB 3.0, 1x Digital Audio Optical Out
Slika 4K UHD resolucija
Priložena igra elektronski ključ Gears 5
Oprema brezžični igralni plošček (Gamepad)

Servis in garancija

Garancija  12 mesecev
Servis RAM 2, d.o.o., Bratislavska cesta 7, 1000 Ljubčjana, T: 01 586 27 00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.