Sony PlayStation 4 1TB set + HITS

Izberi barvo naprave

685334 116289 Sony PlayStation 4 1TB set + HITS
SPO_116289 Sony PlayStation 4 1TB set + HITS SONY HWFix crna 405
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Sony PlayStation 4 1TB set + HITS 24 X 16,88 €

24 X 16,88 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

PlayStation 4 ima 8-jedrni 64-bitni procesor z imenom Jaguar, ki ga je AMD izdelal za SONY. Konzola ima 8 GB hitrega GDDR5 sistemskega spomina, izboljšan/hitrejši blu-ray pogon, ki vrti blu-ray ploščke pri 6x hitrosti in DVD ploščke pri 8x hitrosti.  Playstation 4 igralna konzola ima tudi vgrajen 1TB trdi disk, dva USB 3.0 vhoda, mrežni LAN izhod in HDMI video izhod. Inženirji prav tako niso pozabili na Bluetooth povezavo in Wi-fi brezžično povezavo. Paketu so priložene igre HITS: Uncharted 4: A Thief's End in Horizon Zero Dawn.

Izvirna konzola PS4 z izjemno močjo za igranje iger, osupljivim razvedrilom in živahno tehnologijo z visokim dinamičnim razponom.

Več načinov igranja

Igrajte najboljše igre in dostopajte do ekskluzivne vsebine za PS4, doživite svoje dogodivščine v spletu z naročnino PS Plus ter pretakajte ali prenesite TV-serije in filme iz Netflixa, trgovine PlayStation Store ali katere koli druge najljubše razvedrilne storitve. 

Igranje iger z živahnim HDR

Igre za konzole PS4 z omogočenim HDR na televizorjih HDR oživijo z izjemnimi barvami in jasnostjo ter odražajo živahnejši in pristnejši barvni spekter. 

Modela 500 GB ali 1 TB

Shranite svoje igre, aplikacije, posnetke zaslona in videoposnetke z modeloma 500 GB in 1 TB, ki sta tanjša in lažja od izvirnega modela konzole PS4.

Dom vrhunske zabave

Spoznajte največje in najboljše filmske uspešnice, televizijske oddaje, storitve za pretakanje internetnih videoposnetkov in vso svetovno glasbo na domačem zaslonu konzole PS4.

Tehnične lastnosti

Trdi disk 1 TB
Igre v paketu so priložene igre HITS: Uncharted 4: A Thief's End in Horizon Zero Dawn
Oprema Dualshock 4 igralni plošček, Mono slušalka z mikrofonom za priklop na Dualchock 4, napajalni kabel, HDMI kabel, micro USB napajalni kabel

Servis in garancija

Garancija  12 mesecev
Servis
Primaline d.o.o., Celovška cesta 280, 1000 Ljubljana, 01 510 31 35
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.