Ponudba Senior Ponudba Senior

Ponudba Senior

 

Upokojenci dobro veste, da je odhod v pokoj šele začetek. Začetek nečesa izjemnega. Polepšajte si ga z ugodnostmi, v katerih uživate brez obvezne vezave. Za vedno!

Ne spreglejte pa tudi telefonov, ki so vam na voljo že od 1 € na mesec. Obiščete najbližje prodajno mesto A1 ali pokličete na telefonsko številko 040 40 40 45, kjer vam bodo naši prijazni svetovalci pomagali pri izboru najprimernejšega paketa in telefona za vas.

Senior ponudba je na voljo samo za upokojence ob predložitvi pokojninske (ZPIZ) številke.
 

Senior ponudba

Na izbranih paketih A1 Začetni in A1 Svobodni prejmete 30 % popusta na mesečno naročnino za vedno.

Na izbranih paketih A1 Svobodni prejmete 30 % popusta in še brezplačni Paket A1 2. SIM z možnostjo uporabe zakupljenega prenosa podatkov tudi na drugi napravi.

S ponudbo A1 SIMPL na račun ugodno kličete in pošiljate sporočila brez mesečne naročnine, porabo pa vsak mesec plačujete z računom.

Več o ponudbi Senior

Izkoristite posebne ugodnosti v katerih boste lahko vsi upokojenci uživali brez obvezne vezave in to kar za vedno. Izberete lahko med vsemi telefoni v ponudbi, pripravili pa smo tudi nabor akcijskih cen telefonov, po katerih upokojenci pogosto povprašujete: telefoni z velikimi tipkami in ekrani ter telefone za osnovno uporabo. Senior ponudbo je možno aktivirati samo ob predložitvi pokojninske številke. Vsak naročnik ima lahko veljaven samo en Senior paket na eno davčno številko.

Več Skrij

Kako lahko postanem naročnik paketa Senior?

Senior ponudba je na voljo samo za upokojence ob predložitvi pokojninske (ZPIZ) številke. Naročniško razmerje lahko sklenete fizične osebe na vseh prodajnih mestih A1. Potrebujete le:

  • veljavni osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list),
  • davčno številko,
  • pokojninski odrezek ali upokojensko kartico, kjer je zapisana pokojninska številka,
  • številko osebnega računa (oz. bančno kartico), če želite odpreti direktno bremenitev.
Več Skrij

Cene telefonov

Telefon lahko kupite po znižani oz. subvencionirani ceni ob hkratni vezavi za 24 mesecev samo na izbranih prodajnih mestih A1. Posebna ponudba znižanih cen aparatov ne velja za nakup preko spletne trgovine. Izberete lahko med vsemi telefoni v ponudbi, pripravili pa smo tudi nabor akcijskih cen telefonov, po katerih upokojenci pogosto povprašujete: telefoni z velikimi tipkami in ekrani ter telefone za osnovno uporabo. Akcijsko ponudbo telefonov lahko unovčijo vsi novi in po pogojih Predčasnega nakupa telefona obstoječi naročniki paketov A1 Začetni M in A1 Svobodni S ob vezavi za obdobje 24 mesecev. Popust na telefone velja samo do 30. 6. 2017 oz. do razprodaje zalog in samo za telefone navedene v tej ponudbi. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Cena naprave je razdeljena na 24 enakih mesečnih obrokov, od katerih stranka prvi obrok plača ob nakupu naprave na prodajnem mestu, nato pa se obroki mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d. Za pakete veljajo enaka splošna pravila paketov, ki so skupaj s cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven zakupljenih količin ter pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 45, A1.si in na prodajnih mestih A1. Cene vsebujejo DDV.

Več Skrij
true 1024 si it IT http://klepet.simobil.si/system/templates/chat/ 10 false