Paketi A1 Svobodni Paketi A1 Svobodni

Paketi A1 Svobodni

V življenju štejejo male zmage. Dosegajte jih z novimi paketi A1 Svobodni z neomejenimi klici, SMS-i in MMS-i ter večjimi količinami prenosa podatkov, ob polni hitrosti LTE omrežja vrhunskih komunikacij. Uživajte tudi v brezskrbni komunikaciji v EU ter izkoristite najboljše cene izbranih telefonov!

Samo pri A1:

Možnost predplačila ali različnega števila obrokov.

FLEKSIBILNO FINANCIRANJE

Sami izberete število mesečnih obrokov in se odločite za poljubni znesek predplačila telefona.

DELJENJE PAKETA

Paketa A1 Svobodni M in L lahko delite z do 6 družinskimi člani. Za vsakega dodatnega uporabnika odštejte le 12 € na mesec.

ROAMING

Uživajte v brezskrbni komunikaciji v državah EU.

POLNA HITROST 4G/LTE

Uživajte v brezskrbni komunikaciji ob polni hitrosti LTE omrežja vrhunskih komunikacij.

a

 

 

A1 Svobodni S

izberi in sestavi paket

A1 Svobodni M

izberi in sestavi paket

A1 Svobodni L

izberi in sestavi paket
Mesečna naročnina 19,99 €/m 24,99 €/m 39,99 €/m
Klici v vsa SLO omrežja, SMS in MMS
Prenos podatkov 3 GB 8 GB 15 GB
Hitrost prenosa podatkov polna LTE hitrost
150/50 Mbit/s
polna LTE hitrost
150/50 Mbit/s
polna LTE hitrost
150/50 Mbit/s
Gostovanje - 1000 min
1000 SMS
1 GB v EU
1000 min
1000 SMS
2 GB v EU,
SRB in MK
Prenos izven zakupljenih količin 250 MB
za 1,99 €
250 MB
za 1,99 €
250 MB
za 1,99 €
Število SIM za souporabo do 1 kartica
12€ 10€*/m za SIM
do 3 kartice
12€ 10€*/m za SIM
do 6 kartic
12€ 10€*/m za SIM
Število paketov A1 2.SIM 1 kartica
(5€/m za SIM)
do 2 kartici
(5€/m za SIM)
do 3 kartice
1 brezplačna (5€/m za SIM)
Sestavi si paket Sestavi si paket Sestavi si paket
 
Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.

Več o paketih A1 Svobodni

Ponudbo za pakete A1 Svobodni lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa telefona obstoječi naročniki A1. Navedene cene telefonov veljajo do 31. 5. 2017 oz. do razprodaje zalog, ob vezavi za 24 mesecev na paketih A1 Svobodni. Cena telefona je razdeljena na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, ki se mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe  A1 Slovenija, d.d.. Več informacij o telefonih po najboljših cenah je na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Po doseženi vključeni količini prenosa podatkov v  omrežju A1 Slovenija, v posameznem obračunskem obdobju, se naročniku hitrost prenosa podatkov ne upočasni, temveč se samodejno vklopi dodatni zakup prenosa podatkov v količini 250 MB za 1,99 €. Paket A1 Svobodni M vključuje uporabo storitev v gostovanju, in sicer 1.000 minut in 1.000 sporočil, SMS, ter 1 GB prenosa podatkov na mesec v državah EU/EEA. Paket A1 Svobodni L vključuje uporabo storitev v gostovanju, in sicer 1.000 minut in 1.000 sporočil, SMS, ter 2 GB prenosa podatkov na mesec v državah EU/EEA, Srbiji in Makedoniji. Naročnik lahko dodatno količino podatkov porabi do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se mu je dodatni zakup prenosa podatkov vklopil. Paketi A1 Svobodni so namenjeni običajni uporabi storitev. Nad porabljeno količino enot, se storitve obračunajo po veljavnem ceniku. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vse cene vključujejo DDV. Za pakete A1 Svobodni veljajo splošna pravila, ki so skupaj s cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven zakupljenih količin, pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike ter pogoji ponudbe ob 12-mesečni vezavi na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na  prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.
Več Skrij

Pogoji uporabe Paketa A1 SIM za souporabo

 • Paket SIM za souporabo je pogovorni naročniški paket, ki je na voljo naročnikom paketov Svobodni M in L (v nadaljevanju Nosilni paket).
 • Uporabniku Paketa SIM za souporabo je na voljo souporaba količin za klice, sporočila SMS in MMS v vseh slovenskih omrežjih in prenosa podatkov v Si.mobilovem omrežju iz nosilnega paketa.
 • V primeru, da naročnik na nosilnem pogovornem ali na Paketu SIM za souporabo porabi vso zakupljeno količino prenosa podatkov, in je ne zakupi posebej, se mu bo samodejno vklopila enota prenosa podatkov izven zakupljene količine, in sicer 250 MB za ceno 1,99 EUR (z DDV).
 • Paket SIM za souporabo prevzame hitrost prenosa podatkov, ki je veljavna na nosilnem pogovornem paketu.
 • Za Paket SIM za souporabo ni na voljo souporaba količin za storitve v tujini.
Več Skrij

Več informacij o Paketu A1 2. SIM

 • Aktivacija Paketa 2. SIM je možna samo v primeru, če ima naročnik predhodno aktiviranega enega od veljavnih nosilnih pogovornih paketov.
 • Uporabnik lahko na svoj pogovorni paket poveže do dva Paketa 2. SIM.
 • Mesečna naročnina Paketa 2. SIM bo zabeležena na računu nosilnega pogovornega paketa.
 • V primeru, da naročnik porabi ves zakupljen prenos podatkov, lahko zakupi dodatno količino podatkov samo na nosilnem pogovornem paketu.
 • V primeru, da naročnik na nosilnem pogovornem ali na Paketu 2. SIM porabi vso zakupljeno količino prenosa podatkov, in je ne zakupi posebej, se mu bo samodejno vklopila enota prenosa podatkov izven zakupljene količine, in sicer 250 MB za ceno 1,99 EUR (z DDV).
 • Paket 2. SIM prevzame hitrost prenosa podatkov, ki je veljavna na nosilnem pogovornem paketu.
Več Skrij
true 1024 si it IT http://klepet.simobil.si/system/templates/chat/ 10 false