O A1 Slovenija

A1 Alpha, nova generacija pametnega telefona iz A1

( 05.08.2019 )


V juliju 2018 so v A1 Slovenija predstavili svoj prvi pametni telefon pod lastno blagovno znamko. Po izrednem uspehu pametnega telefona A1 Smart N9 je čas za naslednika – A1 Alpha. Edinstven pametni telefon A1 Alpha bo na boljo le v njihovi ponudbi. A1 Alpha je namenjen tistim, ki pričakujejo več, iščejo zanesljiv in napreden pametni telefon, a hkrati niso pripravljeni plačati veliko. Dodaten argument za nakup pametnega telefona je 3-letna garancija.

A1 Alpha je namenjen uporabnikom, ki od pametnega telefona pričakujejo veliko. Izredno velik zaslon z diagonalo 15,9 cm (6,26'') in HD+ tehnologijo, dvojna kamera na hrbtni strani (13/2 milijoni slikovnih pik), ki s pomočjo umetne inteligence pomaga pri še boljši fotografijah in velika 3100mAh baterija so le glavne značilnosti novega pametnega telefona iz A1.
Telefon se ponaša še s sprednjo kamero z 8 milijoni slikovnih točk, osemjedrni 1.6 GHz procesor, 3GB delovnega pomnilnika (RAM), možnostjo odklepanja telefona s prepoznavanjem obraza ali prstnega odtisa in zadnjo verzijo operacijskega sistema Androida™ 9.0 Pie. Na voljo je v črni in turkizni barvi.

Uporabnikom A1 Slovenija bo telefon na voljo v paketih A1 Go! S za 1 € mesečno ob vezavi za 24 mesecev; v paketih Go! M in Go! L pa za le 1 € z enkratnim plačilom, brez obrokov ob vezavi za 24 mesecev.

Več informacij o telefonu A1 Alpha: https://www.a1.si/a1-alpha

 

NAZAJ