<span class="txt-white-desktop"><b style="font-size:45px; margin: 32px 0 9px;">Ostanimo doma, a povezani!</b></br><p style="font-size:30px; line-height: 32px; margin: 16px 0 9px;">Glejte najljubše oddaje, filme in risanke, za stik z nami pa koristite naše spletne kanale in aplikacije.</p></span> <span class="txt-white-desktop"><b style="font-size:45px; margin: 32px 0 9px;">Ostanimo doma, a povezani!</b></br><p style="font-size:30px; line-height: 32px; margin: 16px 0 9px;">Glejte najljubše oddaje, filme in risanke, za stik z nami pa koristite naše spletne kanale in aplikacije.</p></span>

Ostanimo doma, a povezani!

Glejte najljubše oddaje, filme in risanke, za stik z nami pa koristite naše spletne kanale in aplikacije.

Ostanimo doma - skupaj za brezskrbno prihodnost!

V A1 Slovenija se zavedamo pomena družbene odgovornosti in pripravljeni smo vrniti skupnosti, v kateri živimo in delujemo. Zato smo se odločili, da v skladu s preventivnimi ukrepi, ki jih je sprejela Vlada Republike Slovenije zaradi epidemije, skupaj z vami poskrbimo za brezskrbno prihodnost nas vseh in s tem naše velike A1 družine.

 • Brezplačno odpiramo razširjeno TV shemo

  Razširjena TV shema je brezplačno na voljo do konca meseca aprila (30. 4.) za vse TV uporabnike, tudi za uporabnike TSRPL.

  Ostanite zdravi - ostanite doma! Na voljo imate več kot 210 programov. Glejte svoje najljubše vsebine, oddaje in filme … Otrokom, ki bodo preživeli naslednja dva tedna doma, smo priskrbeli vse najljubše risanke in zabavne oddaje. Naj jim v teh tednih ne izgine nasmeh z lic.

  Preveri programe v razširjeni A1 Kombo L shemi >
  TV_400x400.jpg
 • Brezplačno odpiramo sklop Balkan

  Ne samo hrana, iz koncev bivše Jugoslavije prihaja tudi veliko zabavnih vsebin ob katerih se radi podružimo. Sedaj pa jih prinašamo brezplačno v vaš dom, zato da tudi v času, ko moramo ostati doma, ne pozabimo na dobro voljo.

  Osvojile vas bodo aktualne vsebine iz držav bivše Jugoslavije in Albanije.

  Izbirajte med več kot 40 TV kanali, ki bodo na voljo do konca marca (31. 3.).

  A1_KV_Korona_400x400_Balkan_2.jpg
 • Pravljice za dni, ki jih z našimi najmlajšimi preživljamo doma.

  Prisluhnite brezplačni zbirki z več kot 100 zvočnimi pravljicami izpod peres sodobnih slovenskih pravljičarjev in ilustratorjev.

  V iskalnik vtipkajte junake, živali, kraj dogajanja ali temo, saj so gozdne vile vsako pravljico opremile s številnimi značkami.

  Poleg pravljic najdete na strani še zanimiva dejstva o pripovedovalcih pravljic, stanovalcih domov za starejše občane in legendarnih dramskih igralcih.

  Iz pravljičnih predlog pa smo ustvarili tudi dve simpatični risanki.

  Prisluhnite Lahkonočnicam >
  A1_LAHKONOCNICE_STATIKE_Mar_1_400x400_V2.jpg
 • Varni digitalni sestanki z rešitvijo Eyeson brez naročnine!

  Rešitev Eyeson, podjetja A1 Digital in Eyeson, je namenjena vsem podjetjem, ki potrebujete hitro in varno rešitev za sestanke na daljavo. Rešitev Eyeson je dostopna kar prek spleta in ničesar ne rabite nameščati na vaš računalnik. Omogoča vam do 100 sodelujočih na posameznem sestanku, spletno oddajanje, klepet in posredovanje dokumentov ter integracijo s storitvami Slack, Trello, Dropbox, YouTube, Facebook in Zendesk.

  Poslovni uporabniki A1 lahko Eyeson uporabljate brez naročnine do 30.6.2020.

  Želim kupon s promocijsko kodo >

  Eyeson_5_400x400.jpg
 • A1 Live shop

  Prvi v Sloveniji vam predstavljamo A1 Live shop – virtualno trgovino, v kateri lahko naredite vse, kar bi želeli narediti iz oči v oči na »pravem« prodajnem mestu A1.

  Kako deluje A1 Live Shop >

  Razlika je le, da boste vi doma, za svojim računalnikom, telefonom ali tablico, mi na drugi strani pa vam bomo ustregli z vsemi informacijami, pokazali želene telefone, razložili račun in pomagali z nasveti na moderen, digitalen način – na daljavo. Naročilo izvedete iz domačega naslonjača, mi ga pa dostavimo na dom brez dodatnih stroškov in varno.

  Vstopi v A1 Live Shop >
  LiveShop_400x400.jpg

Moj A1 je na voljo 24 ur na dan, vsak dan!

Urejajte svoje naročniško razmerje nemoteno. S portalom ali aplikacijo Moj A1 lahko tudi od doma opravite vrsto stvari - od pregledovanja, plačevanja računov in nadzora porabe pa do spreminjanja svojih podatkov in vklapljanja dodatnih storitev!

Stanje se iz dneva v dan spreminja, zato se bomo v A1 Slovenija trudili dodajati še več koristnih ugodnosti in informacij, s katerimi bomo skupaj lažje in hitreje zajezili širjenje koronavirusa.

#OstaniDoma

Pogosta vprašanja v zvezi z naročniškim razmerjem pri A1 v času koronavirusa

Kje in kako lahko sklenem novo naročniško razmerje z A1?
Ker so naše poslovalnice zaradi ukrepa vlade za zajezitev koronavirusa trenutno zaprte, lahko novo naročniško razmerje sklenete prek naše spletne trgovine na A1.si, prek našega novega virtualnega prodajnega mesta - A1 Live Shop ali nas pokličete na 040 40 40 40.

Kje lahko preverim svoje stanje porabe na mobilnem paketu?
Svoje trenutno stanje porabe lahko kadarkoli enostavno preverite prek portala ali aplikacije Moj A1. Več o portalu in aplikaciji najdete tukaj.

Kje in kako lahko plačam račun?
Račun za storitve A1 lahko plačate tako prek portala ali aplikacije Moj A1, kot prek vaše spletne banke kar iz naslanjača. Za razlago računa si lahko ogledate tole stran: a1.si/spoznaj-racun.

Kam se obrnem če mi mobilne ali fiksne storitve A1 ne delujejo?
V kolikor vam katera od naših storitev ne deluje, vas prosimo, da se na nas obrnete prek e-mail naslova info@A1.si, nas pokličete na 040 40 40 40 ali se nam oglasite v zasebnih sporočilih na Facebooku.

Kam in kako lahko vrnem opremo, če ne želim obiskati A1 poslovalnice?
Ker so naše poslovalnice zaradi ukrepa vlade za zajezitev koronavirusa trenutno zaprte, lahko opremo pošljete na naslov A1 Slovenija d.d., Valvasorjeva 38, 2000 Maribor.

Kaj lahko storim, če moram odnesti telefon na servis?
Zaradi izrednih razmer in nepredvidenih objektivnih okoliščin, osebni prevzem in oddaja aparatov v popravilo zaradi zaprtja trgovin ni možen. Uporabnike prosimo za razumevanje. Uporabniki, ki želite oddati aparat v reklamacijsko popravilo, lahko preko pošte pošljete aparate direktno na pooblaščene servise. Seznam pooblaščenih servisov skupaj z naslovi servisov je razviden iz garancijskega lista in na spletnih straneh.

Kaj storim, če sem napravo že oddal v popravilo?
Uporabniki, ki ste aparate oddali v popravilo na prodajnih mestih A1 in nimate nadomestnega aparata, boste prejeli aparate s popravila preko kurirske službe. Predlagamo, da se prejemniki paketov v čim večjem številu odločite za dostavo v GLS Paketomat ali za dostavo na dogovorjeno mesto, če je le to varno. Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd. GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na 70-ih lokacijah po vsej Sloveniji. Uporabniki boste o pošiljanju paketa predhodno dodatno obveščeni tudi z SMS sporočilom našega Distribucijskega centra Emonagram.

Po katerih kanalih lahko stopim v stik z A1 Slovenija v času karantene?
Ker so naše poslovalnice zaradi ukrepa vlade za zajezitev koronavirusa trenutno zaprte, lahko v stik z nami stopite prek naše spletne strani A1.si, prek našega novega A1 Liveshopa, nam pošljete e-mail sporočilo na info@A1.si, pišete v zasebna sporočila na Facebooku ali pokličete na 040 40 40 40.

Več Skrij